Приціл оптичний Browning 3-9х50

Мінімальна кратність, х
  • 3
Максимальна кратність, х
  • 9

Приціл оптичний Browning 3-9х50

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 135 оцінок )

12 894

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Внесок геніального конструктора Джона Мозеса Браунінга неможливо переоцінити, аналізуючи шляхи розвитку сучасної стрілецької зброї. Людина, яка дала своє ім'я одній із найбільших збройових компаній нашої сучасності. Людина, чиї винаходи створили базис, спираючись на який упродовж понад 150 років продовжує створюватися й удосконалюватися вогнепальна зброя, безперечно, гідна нашої глибокої поваги.

Джон Мозес Браунінг народився 23 січня 1855 у місті Огден (Ogden), Штати Юта. Він був один із 22 дітей Джонатана Браунінга, який, бувши мормоном, мав три дружини. Джон із раннього дитинства був оточений зброєю, його батько працював збройовим ковалем і назвою частин, деталей і механізмів маленький Джон дізнався раніше, ніж навчилася читати.

У 23 роки Джон Мозес Браунінг отримує свій перший патент на однозарядну гвинтівку «J. M. Browning Single Shot Rifle», відому також під назвою «Модель 1879 року». Пізніше він її удосконалив і під назвою «Модель 1885 року» вона виробляється досі. Недовго до своєї смерті його батько, бувши вже хворим, передає кузню та збройовий цех Джону та його брату Матту. Вдвічі зрегулятором вони відкривають маленьку збройову фабрику — магазин, названу «J. M. Browning&bros.», зі штатом у сім осіб і менш ніж тисячею доларів на рахунку в банці.

Упродовж декількох років справи компанії йшли зі змінним успіхом, поки у 1883 році їх однозарядну гвинтівку випадково не придбав представник компанії «Winchester» Ендрю МакАусланд. Він показав цю гвинтівку керування фірми, яке високо оцінило її конструкцію та дизайн. На зустріч з братами Браунінг виїхав керівний компанією «Winchester» Т. Г. Беннет, який прибув до Огдена через шість днів. Контракт був укладений, і брати стали працювати на компанію «Winchester».

Під крилом «Winchester» Джон Мозес Браунінг запатентував кілька своїх винаходів і винайшов напівавтоматична рушниця з магазином, розташованим під дулом. Нова рушниця з таким магазином дістала назву «Ауто — 5», або Модель 1900 року, і виробляється досі. Крім того, були розроблені гвинтівки: магазинна гвинтівка 1886 року, магазинна рушниця 1887 року, магазинна гвинтівка 1894 року, магазинна гвинтівка 1895 року, магазинна рушниця 1897 року з перезарядкою продовжено ковзним ців'ям («помпове»).

Рушниця Browning Auto-5 (або Browning A-5) виявилася одним із найуспішніших і масових рущів не тільки свого часу, а й усього XX століття. Випуск європейської моделі Browning Auto-5 (до 1974 року рушниці випускалися в Бельгії, з 1974 року та до повного закінчення випуску 1999-го року — за ліцензією в Японії на заводі Miroku) перевищив два мільйони примірників.

Також Браунінг працював над системами, де для перезаряджання зброї використовується відведення частини порохових газів із каналу дула. Пізніше він використовував цю схему у своїх автоматичних гвинтівках, кулеметах і рушницях. Але посібник компанії Вінчестер не схвалила його починань, що послугувала причиною остаточного переходу Джона Мозеса Браунінга в 1902 році в Бельгійську збройову компанію Fabrique National, з якою він періодично співпрацював до цього.

Сьогодні FN Herstal — бельгійська збройова компанія, що входить до складу концерну Herstal Group — найбільшого виробника вогнепальної зброї у світі.

І знаменитий виробник зброї Browning є саме частиною FN Herstal, повноправно входячи в найбільший збройовий концерн із заводами в США, Європі та Японії.

Характеристики

Тип прицілу
Мінімальна кратність, х
  • 3
Максимальна кратність, х
  • 9
Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 89
Довжина прицілу, мм
  • 398
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами