Берці тактичні LOWA Zephyr MK2 Mid Койот, Розмір 44.5

1 відгук Код:  397628205

Берці тактичні LOWA Zephyr MK2 Mid Койот, Розмір 44.5

1 відгук Код:  397628205

Продавець:Vishniashop

4.5/5  ( 66 оцінок )

12 700

10 300

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні черевики з легким дизайном, виготовлені з комбінації міцної замші та дихаючого матеріалу Cordura. Вони зарекомендують себе як універсальне міське та польове взуття.

Стійке пересування в полі гарантує амортизована гумова підошва Lowa X-TRAC Military з профільованим протектором, що забезпечує дуже хороше зчеплення з різними типами поверхонь. Підошва використовує технологію Slip Resistance , яка захищає від ковзання на мокрих і жирних поверхнях.

Дихаюча та водонепроникна мембрана GORE-TEX дозволяє волозі випаровуватися , одночасно запобігаючи проникненню зовнішньої вологи. Знімна устілка гарантує належну сухість.

Модель Zephyr MK2 оснащена проміжною підошвою Lowa Monowrap, яка забезпечує максимальну підтримку стопи, ідеально стабілізуючи її та захищаючи від ударів.

Система підтримки щиколотки з м'яким коміром захищає стопу і щиколотку від травм. Захист пальців ніг і п'яти забезпечується додатковим шаром матеріалу і формованою частиною гумової підошви. Низькопрофільні металеві мереживні втулки дозволяють швидко зашнурувати шнурівку.

Характеристики

Колір: Койот

Матеріал: Замша, Синтетика, Кордура

Підошва: Lowa X-TRAC Military

Вага: 1140 г (розмір 42 пара)

Виробник: Словакія

Відгуки покупців 1

  • Тетяна Соболь
    Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop. Розмір: 44

    Отримали берці,дуже якісні, дуже сподобались, все підійшло, і гарне обслуговування