Демісезонні тактичні черевики Gepard Titan розмір 40

Демісезонні тактичні черевики Gepard Titan розмір 40

Продавець:Перемога

4.8/5  ( 90 оцінок )

4 160

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Демісезонні тактичні черевики Gepard Titan розмір 40

 

Легкі нубукові берці на зносостійкій підошві є відмінним вибором взуття для тих, хто шукає комбінацію стильного вигляду, комфорту та довговічності. Нубук - це вид шкіри, що відрізняється м'якістю, гнучкістю та матовим виглядом. Він схожий на замшу, але трохи грубіше і менш схильний до плям. Нубукові берці мають елегантний зовнішній вигляд і зазвичай застосовуються як модне взуття або в місцях з помірною активністю. Зносостійка підошва є важливою характеристикою взуття, яке буде використовуватися протягом тривалого часу. Вона забезпечує довговічність, опір проти стирання та гарне зчеплення з різними поверхнями.

Комбінація легкого нубука та зносостійкої підошви дозволяє отримати взуття, що поєднує стиль та зручність з високою міцністю. Легкість матеріалу робить ці берці комфортними для носіння протягом тривалого часу, а зносостійка підошва забезпечує відмінне тримання на різних поверхнях та довговічність.

Матеріал: нубук Вставки: Cordura Підошва: гума Колір: койот Сезон: весна/літо/осінь Розміри: 40-46 Виробник: Gepard Водовідштовхувальні матеріали Відмінна повітропроникність Посилені шкарпетка та п'ята Міцна підошва Петлі швидкісного шнурівки Каркас взуття повторює анатомічну форму стегна.
Розмір 40 41 42 43 44 45 46
Довжина устілки, см 25.8 26,5 27,2 27,9 28,5 29 30

 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами