Тактичні Кросівки Skadi Orlan Olive (ORL-OL-43)

Тактичні Кросівки Skadi Orlan Olive (ORL-OL-43)

Продавець:Фостор

3.8/5  ( 18 оцінок )

1 750

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні Кросівки Skadi Orlan Olive - це універсальне взуття призначене для використання навесні, влітку та восени. Поєднують в собі зручність спортивного та надійність військового взуття. Легкі і функціональні кросівки розроблялися для силових структур. Чудовий вибір для активних, енергійних людей яким потрібне надійне та комфортне, універсальне взуття, що буде підходити для найрізноманітніших ситуацій.

Підошва виготовлена з гуми, антиковзка, масло-бензостійка, не допускає натирання ніг. Характеризується високими амортизаційними властивостями і агресивним протектором, що забезпечує високу стійкість на будь-якій поверхні на різному грунті. Підошва кріпиться до верху взуття методом вулканізації, що також має ряд переваг: перше - це найміцніший тип кріплення підошви, друге - волога не проходить в місці стику верху і низу. Кросівки оснащені системою швидкого шнурування, та підкладкою, що забезпечує комфортний клімат в будь-яких умовах, а у разі збільшення навантаження відводить вологу від стопи.П'ятка і піднесень посилені. Верх зроблений з натуральної шкіри, а для максимальної вентиляції та гнучкості, берці оснащено вставками з оригінальної кордури. Поєднання інноваційних рішень та високоякісних матеріалів дозволило створити комфортне взуття, яке підійде кому завгодно (від армійців - до екстремалів) і де завгодно (від стадіону - до гірської місцевості). 

Тактичні Кросівки Skadi Orlan Olive - це відмінний вибір для військових та силових структур, для туризму, активних видів відпочинку, заміських прогулянок, або для щоденного використання в міських умовах.

Характеристики

Розмір
Матеріал верху
Матеріал підкладки
  • Сітка
Матеріал підошви
  • ТЄП
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами