Військові захисні тактичні наколінники коричневі з гербом розмір L

Військові захисні тактичні наколінники коричневі з гербом розмір L

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1818 оцінок )

500

299

Є в наявності

8

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект тактичного захисту можна використовувати для захисту колін під час активності та занять спортом. Захист виготовлений із стійкого до ударів та зносу ABS пластику. Підкладка під захисні накладки виготовлена з поліестеру. Вона амортизує та пом'якшує удари та робить використання екіпірування зручнішим.

Наколінники фіксуються на суглобах за допомогою ремінців на липучках. Кожен елемент захисного екіпірування фіксується на кінцівки на два ремінці.

Переваги комплекту тактичного захисту:

Чи не обмежує рухливість суглобів.

Захищає від падінь та ударів.

Застібки регулюються по обхвату.

Комплект тактичних наколінників. Виконаний із міцного та легкого пластику. Наколінник для коліна використовується в багатьох видах спорту та військово-тактичних іграх (пейнтбол, страйкбол тощо). Тактичні наколінники – комплект спеціальних елементів екіпірування, які спрямовані на захист колінних суглобів від травмування. Суглоби ніг є одними з найуразливіших частин тіла людини, які схильні до травмування при сильних падіннях або ударах. Наколінники військові мають високу якість виконання, грамотно продуману ударостійку будову, що практично до нуля знижує ризики отримання травм при падінні чи ударі. Наколінники тактичні дозволяють запобігти гострому болю, пошкодженню хрящових і кісткових тканин, набряклість і запалення, завдяки чому людина залишається в строю. Це дуже важливо під час воєнних дій чи тривалих спортивних змагань на пересіченій місцевості. Підібравши армійські тактичні наколінники та налокітники за розміром, можна бути впевненими, що вони ідеально підійдуть для конкретних суглобів, виключивши дискомфорт під час активних рухів або відпочинку. Наколінники тактичні військові виконуються з високоміцних полімерних матеріалів та якісного текстилю. Наколінники тактичні чоловічі мають м'яку підкладку, яка не травмує шкіру на руках і ногах і надає повну свободу руху суглобів. Наколінники військові тактичні виконані із міцним зовнішнім шаром – чашками, що повторюють форму колін. Еластичні кріплення, якими комплектуються армійські захисні наколінники, дозволяють легко одягати аксесуари без сторонньої допомоги. Наколінники пластикові для військових можна регулювати за допомогою строп. Завдяки міцній фіксації наколінники тактичні армійські не слабшають при тривалому використанні та постійних рухах. Наколінники надягають поверх основного одягу.

Характеристики

Матеріал
  • Пластик
  • Поліестер
Кількість у комплекті, шт
  • 2
Додаткові характеристики
  • Військові захисні тактичні наколінники синій камуфляж із Гербом розмір L
Комплектація
  • пара наколінників та пара налокітників Оливкові
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами