Ніж складний Firebird FB7651

Ніж складний Firebird FB7651

Продавець:eShop

4.4/5  ( 132 оцінок )

1 437

1 222

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ganzo презентувала модель ножа Firebird FB7651 навесні 2019 року. Продукт являє собою складаний повсякденний екземпляр, який може бути використаний на природі в туристичному поході, на пікніку, у будинку, в поїздці, на роботі. Компактні розміри пристосування дозволяють носити його з собою щодня, і застосовувати в найрізноманітніших ситуаціях. Довжина клинка новинки становить 8,3 сантиметра, повна довжина ножа - 19,9 сантиметра. Вага - трохи більше ста грам. Товщина клинка - 0,32 сантиметра.

Лезо ножа виготовлено зі сталі марки 440С з твердістю в 58 одиниць за шкалою HRC. Це нержавіюча сталь, що володіє відразу декількома корисними характеристиками. Одна з найбільш популярних марок, тверда і дуже міцна, і вироби з подібної стали відрізняються високою якістю. Ножі мають високі ріжучі властивості, досить довго тримають початкову заточку, не потребуючи в обробці. Стійкість до соляної корозії - ще одна важлива якість подібного матеріалу. Відповідно, з ножем з цієї сталі можна вирушати на природу, не побоюючись, що підвищена вологість позначиться на виробі.

Рукоятку моделі формують сталеві лайнери, полімерний спейсер і накладки з композитного матеріалу G10, які фіксуються сталевими болтами під торкс. У дизайні рукояті передбачена знімна кліпса зі сталі, можна її встановлювати в двох положеннях. Є великий отвір під темляк. Повна довжина рукояті - 11,6 сантиметра.

G10 це склотканина, поєднана з епоксидною смолою, досить стійка до дії агресивного середовища. Витримує удари, вологонепроникний, при цьому чудово піддається обробці і фарбуванню. Такі характеристики матеріалу роблять його прекрасним вибором для використання при виробництві практичних і надійних ножів. Таким чином, ми отримуємо ніж, готовий до непростих випробувань, що заслуговує на довіру, і зовсім безпечний. Ергономічна ручка моделі зручно тримається в долоні користувача, і не вислизає з руки, навіть якщо вона мокра.

Клинок витягується з ножа за допомогою стандартних сталевих шпеньков і фіксується фірмовим замком, що має назву Axis Lock. За швидкість і плавність фліппованія відповідають осьові підшипники. Форма клинка clip-point є дуже зручною для вирішення найрізноманітніших завдань в повсякденному побуті. Досить популярні моделі з подібним профілем серед мисливців і любителів екстремальних розваг. Форма однаково хороша і для використання в побуті, і в якості засобу оборони.

Особливості:

складаний ніж EDC-носіння;
форма клинка - clip-point;
довжина леза - 8,3 сантиметра;
матеріал клинка - сталь 440С;
зручна рукоятка з G10;
замок для фіксації Axis Lock;
загальна вага моделі - 101 грам;
загальна довжина моделі - 19,9 сантиметра.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення