Тільняшка-майка 100% бавовна в'язана (чорна, морська піхота) 52

Тільняшка-майка 100% бавовна в'язана (чорна, морська піхота) 52

Продавець:Farmer's Hub

4.8/5  ( 606 оцінок )

344

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Є розміри 44-64

Теляшка — це різновид одягу, який належить до різних силових підрозділів. Військові формування в усьому світі використовують її як відмітну натільну білизну. За роки використання тельняшки вона стала справжнім символом мужності та відваги. Вона використовується для обмундування:

·         матросів;

·         Декорантників;

·         курсантів військових училищ;

·         старше;

·         прикордонників.

Теляшка-майка з чорно-білими смугами належить до підрозділів морської піхоти. Вона виготовляється за ГОСТом 25904-83. Як матеріал використовується натуральна бавовна, яка має щільність 180 г/м2.м. М'який трикотаж не сковує рухів і водночас забезпечує чудову вентиляцію для шкіри. Ширина смуг становить 9-12 мм. Вони чергуються між собою, створюючи смугастий двоколірний принт. Модель виготовлена без рукавів, а з боків зроблені якісні шви.

Таку ельняшку можна вважати універсальним одягом, адже вона добре переться й прасується. Цей елемент гардероба може носитися під основним одягом узимку. Влітку він матиме чудовий вигляд з джинсами та шортами. Майка щільно прилягає до тіла та підкреслює сильну чоловічу фігуру. Це чудовий варіант одягу для молодих людей, які на аматорському або професійному рівні захоплюються спортом, а також для рибалок і мисливців.

Виріб добре витримує багаторазові прання, зберігаючи водночас свій первісний колір і форму. Це зручний одяг, який можна носити будь-якої пори року.

Характеристики

Розмір
Матеріал
  • Бавовна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами