Bad Company футболка PLAYHARD black 2XL

Bad Company футболка PLAYHARD black 2XL

Розмір: 2XL

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 432 оцінок )

1 385

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Короткі характеристики

Футболка Bad Company з принтом Playhard являється праобразом відомої обкладинки легендарного журналу Playboy. В одному малюнку зібрані основні компоненти, які так приваблюють багатьох чоловіків: красиві жінки та зброя. А верхній напис "Entertainment for Men" ідеально підкреслює цю ідею. Також, зверніть увагу на місяць і рік випуску — лютий 2022 року, це дата, котра назавжди увійшла в нашу з вами історію.

На головному зображені представлена гарна дівчина, яка у своїх руках тримає кулемет MK 48, водночас сидячи на ящику з набоями калібру 7,62. В заголовках актуальних тем ми не оминули й пса Патрона та його, так скажемо, особисті розваги. А ще, звісно, танки Леопард, на які всі так довго очікували. Ну, і як же без одвічного запитання — який саме калібр дійсно є real? ;) У лівому нижньому кутку можна помітити впізнавану для більшості емблему кролика у вигляді мультяшного черепа, вона є відсиланням на творчість Г'ю Хефнера. Все це ми втілили у нашому спеціальному номері футболки з принтом Playhard випущеної у двох колірних рішеннях: чорному та оливковому відтінку.

Надрук виготовлений шовкотрафаретом із застосуванням способу витравки. Даний метод гарантує довготривалу якість виробу, оскільки з часом активного носіння та прання на ньому не з'являться тріщини чи інші деформації. Тканина футболок комфортна та приємна до тіла навіть в найспекотніші дні.

Особливості моделі:
Склад: 95% бавовни та 5% еластану;
Метод нанесення друку — витравка.

Характеристики

Розмір
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами