M-Tac рукавички Soft Shell Thinsulate Coyote Brown XL

1 відгук

Код:  399775038

M-Tac рукавички Soft Shell Thinsulate Coyote Brown XL

1 відгук

Код:  399775038

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 468 оцінок )

611

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

['


n  Міцні, еластичні софтшелл-рукавички, стійкі до атмосферних впливів (захист від вітру, снігу і дрібного дощу). Підійдуть для всіх видів outdoor-активності в холодну пору року. Мають масу застосувань в найрізноманітніших умовах. Робота зі зброєю, практична стрільба, прогулянки за містом або щоденне використання в місті, робота по табору - все буде до снаги для M-Tac рукавичок Soft Shell Thinsulate.    
n  Завдяки зовнішньому матеріалу вони відмінно захищають від вітру, снігу або вологи і, при цьому, швидко сохнуть. Зона долоні додатково посилена для запобігання передчасного зношення, поліпшення хватки і запобігання вислизанню. Накладка Touch Screen на вказівному пальці дозволить користуватися сенсорними екранами смартфонів, GPS навігаторів і планшетів не знімаючи рукавички.
n

n n nt nt n n nt nt n n nt nt n n n
ntt Матеріал:ntntt 100% поліестерnt
ntt Утеплювач:ntntt  3М Thinsulate 40 gram (Тінсулейт)nt
ntt Особливості:ntntt - Технологія TouchScreen     
ntt - Чудовий захист від вітру, вологи чи снігу     
ntt - Мала вага, тканина швидко сохне     
ntt - Додатковий захисний шар на долонях і пальцях    
ntt - Підгумована стяжка в зоні зап'ястка для поліпшення захисту і тактильностіnt
n
n
n n n nt nt n n nt nt n n n
n
nt
ntt  Soft Shell - це одяг, що захищає від негоди і володіє мінімальною вагою та об'ємом. Його створили на противагу звичайному одягу, який пропонував ховатися від вітру і дощу в штормівках і штормових штанах, а також утеплятися за допомогою флісу і пуху. Завдяки Soft Shell вдається отримати максимальний ефект усього з одним шаром одягу, він замінює три і більше шарів.  
nt
n
nt
ntt Утеплювач Тінсулейт ® утримує молекули повітря між тілом людини і навколишнім середовищем. Чим більше молекул повітря утримує утеплювач в одному кубічному сантиметрі, тим краще його теплоізоляційні властивості. Оскільки мікроволокна утеплювача Тінсулейт ® значно тонше волокон інших синтетичних утеплювачів, вони утримують більше повітря в меншому об'ємі. В результаті утеплювач Тінсулейт ® є найкращим утеплювачем. 
n
nt
n
n

']

Характеристики

Розмір
Матеріал
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Володимир Костюк
    Відгук від покупця. Продавець: ArsMil

    не мокнуть, не рвуться, кілька разів зажимав, теплі, сидять чітко по руці