Приклад FAB Defense COBRA для Glock 17/19 складаний. Колір - чорний.

Приклад FAB Defense COBRA для Glock 17/19 складаний. Колір - чорний.

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 423 оцінок )

5 160

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний приклад моделі Cobra призначений для встановлення на пістолети Glock всіх нині існуючих моделей. Встановлення відбувається дуже швидко, при цьому ніякі модифікації пістолета не потрібні. В складеному стані приклад не перекриває шахту магазина і доступ до спускового крючка, що дозволяє без проблем стріляти і змінювати магазини. Також, пістолет зі складеним прикладом сумісний з більшістю кобур OWB.

Приклад Cobra використовується для підвищення стабільності зброї, що позитивно позначається на точності. Розкладається пристосування дуже швидко і без зусиль. Потиличник гумовий, сам приклад з легкого і високоміцного полімеру.


Складаний приклад моделі Cobra призначений для установки на пістолети Glock усіх нині існуючих моделей. Установка проводиться дуже швидко, при цьому ніякої модифікації пістолета не потрібно. У складеному стані приклад не перекриває шахту магазина і доступ до спускового гачка, що дозволяє без проблем стріляти і змінювати магазини. Також, пістолет зі складеним прикладом сумісний з більшістю кобур OWB.

Приклад Cobra використовується для підвищення стабільності зброї, що позитивно позначається на точності. Розкладається пристосування дуже швидко і без зусиль. Гумовий потиличник, сам же приклад з легкого і високоміцного полімеру.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами