Кросівки літні на гумовій підошві зі збільшеною сіткою Розмір 42 Чорні

Кросівки літні на гумовій підошві зі збільшеною сіткою Розмір 42 Чорні

Розмір: 42

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 357 оцінок )

2 029

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Літнє взуття спеціально розроблене з урахуванням вимог безпеки, для комфорту у спеку. Усі моделі виконані з гідрофобного нубуку «5+» та «Кордури 1000d» - надміцна спец.тканина. Зовнішній літній матеріал - «airnet» (3D сітка) - найлегший з верхніх взуттєвих матеріалів. Внутрішній літній матеріал – тонка, м’яка, дихаюча сітка, що забезпечує комфорт у спеку.

НУБУК: який вкрито гідрофобним засобом утворює ультратонкий не видимий захисний шар, який захищає від води, бруду та має посилений захист від солі, дозволяє взуттю швидко висихати після контакту з водою, оброблений матеріал залишається дихаючим.

Кордура - 100% поліaмід, має підвищену міцність, гнучкість та захисні властивості, висока температура плавлення (понад 200°C ), є водостійким та вітронепроникним, при цьому дозволяє нозі дихати (повітря виходить із взуття) і має найвищий бал за шкалою зносостійкості. Сітка - 100% поліестер об’ємний матеріал, що складається з паралону, а також із сітки тривимірного плетіння, формуючи отвори різного розміру у внутрішньому і зовнішньому шарі, що забезпечує щільність, постійну циркуляцію повітря та надає амортизуючі властивості.

ПІДКЛАДКА: тканина з паралоном (латекс), повністю проклеєні шви, що захищає від потрапляння вологи, утеплююча піна або дихаюча сітка (в залежності від сезону), 4 шарова мембранна тканина.

ПІДОШВИ І УСТІЛКИ: за рахунок особливої форми поглинає удари при рухах на складній місцевості, зроблена з ТЕПу (термоеластопласт) або може бути двокомпонентною (ПУ+резина ), або резина. Матеріали міцні та забезпечують гарне зчеплення з поверхнею, гарно тримають високі температури. Устілка - чотирьохшарова, зйомна, є анатомічною зі спец.матеріалу "MEMORY", який має ортопедичні характеристики

ЗОНИ ПІДНОСКА І П'ЯТКИ: укріплені армованим термопластом (Італія), байкаст - це шкіра, вкрита резиною, встановлений для захисту передньої і задньої частини берця. Берці оснащені металевими застібками (крючки, петлі). Язик виготовлено методом - «карман» і повністю пришито до частини берця, що не дозволяє волозі проникати всередину.

Характеристики

Колір
Розмір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами