Клапанна плита АВ598/808

Клапанна плита АВ598/808

Продавець:FILIP GROUP

4.8/5  ( 126 оцінок )

6 349

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис




Клапанна плита АВ598 FIAC (1124230123) — це компонент поршневої групи компресора. Встановлюється плита над блок циліндрів, призначена для впуску та випуску повітря. Вважається витратним матеріалом для компресорного обладнання, оскільки має обмежений термін експлуатації.



 



Чому краще купити клапанну плиту АВ598 FIAC (1124230123)



 



Клапанна плита складається з двох блоків, які за допомогою спеціальних заглушок контролюють повідомлення повітряних мас у системі. З огляду на великі обсяги повітря, клапанні плити схильні до зношування. Виробник не рекомендує ремонтувати витратні матеріали за допомогою підручних засобів. Кожен компонент має свій ресурс роботи, перевищувати який заборонено.



 



Вирішили купити клапанну плиту для компресорного обладнання FIAC, подбайте про повну сумісність. Для цього є спеціальне маркування та артикули заводу-виробника. Також можна скористатися безплатними консультаціями менеджерів у магазині інструмента LDinvest.



 





Задля економії не рекомендується купувати запчастини інших брендів, які випускають свої товари під компресорні головки FIAC. Оскільки немає гарантії, що обладнання працюватиме з заявленими технічними характеристиками.



Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення