Клапанна плита АВ525/425

Клапанна плита АВ525/425

Продавець:FILIP GROUP

4.8/5  ( 126 оцінок )

4 686

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис




 Клапанна плита АВ525/425 FIAC (1124230127) — це змінний компонент для поршневого компресорного встановлення. Плита монтується на блок циліндрів і використовується для впуску та випуску повітряних мас.



 



Чому краще купити клапанну плиту АВ525/425 FIAC



 



Компонент поршневої групи складається з двох блоків, у завдання яких входить повідомлення повітря в компресорі під час впуску та випуску повітря. Як і інші запчастини пневматичної системи, клапанні плити схильні до фізичного зношування. Виробник FIAC не рекомендує ремонтувати компонент підручними засобами, оскільки це може позначитися на довговічності в роботі компресора. Вигідно купити нову клапанну плиту, ніж компресорний блок через неправильне експлуатації.



 





Роблячи вибір на користь бренда FIAC, покупець гарантовано отримує систему, що ефективно працює, за заявленими заводськими характеристиками. Ціна запчастин для пневматичної системи не така висока, щоб купувати продукцію сторонніх виробників. Це стосується й аналогів, які випускаються різними брендами під компресор італійської торгової марки FIAC. Є питання — сміливо консультуйтеся з менеджерами компанії LDinvest.



Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення