Мультифункціональний головний убір Sturm Mil-Tec SCRAFT Black (12216002)

Мультифункціональний головний убір Sturm Mil-Tec SCRAFT Black (12216002)

Продавець:Military Best

4.9/5  ( 102 оцінок )

168

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Даний головний убір може застосовуватися в якості бандани, шарфа, пов'язки на руку або ногу. Він ідеально підійде для походу, тренування, військового і повсякденного використання. Виготовлена пов'язка з безшовної тканини. "SCRAFT" добре відводить випари від голови і захищає її від сонця.

Шарф-труба від Mil-Tec ™ - це багатофункціональний головний убір Buff, виготовлений з безшовної тканини. Бафф забезпечить надійний захист особи і голови від сонця і опадів, тому може бути корисний військовослужбовцям, рибалкам, мисливцям і любителям стилю Мілітарі. Даний головний убір може застосовуватися в якості бандани, шарфа, пов'язки на руку або ногу.
Характеристики:
Матеріал: 100% поліестер

Чому шарф-труба Міл-Тек користується великим попитом серед покупців?

  • Захищає голову, вуха, щоки, горло від вітру і прохолоди. Це ідеальний варіант для пробіжки рано вранці, для активного відпочинку на природі. В негоду, якщо сильно дме, можете надіти поверх Баффа шапку або капюшон. За відгуками користувачів, особливо зручно спати в Балаклаві на вулиці (в поході, на дачі) - зігріває чудово.
  • Може виступити в якості маски, що захищає дихальні шляхи від піску, пилу, диму. Для цього просто закрийте шарфом частину обличчя. Диханню легка і тонка тканина не заважає. Область рота, зазвичай намокає при видиху, швидко сохне і не заважає говорити.

Порада! Для занять спортом краще залишити ніс відкритим - прикрийте тільки підборіддя.

  • Маскує голову і обличчя. На полюванні або під час тактичних операцій, коли доводиться вести спостереження з укриття, Бафф Міл-Тек допоможе залишатися непоміченим. Величезний плюс камуфляжного малюнка полягає в тому, що застосувати його можна практично в будь-якій місцевості.
  • Зручність у носінні. Будучи еластичним, шарф-труба легко натягується на голову різного розміру, щільно облягає, але не передавлює. Оскільки шви відсутні, натирання шкіри виключено. Як і «парниковий ефект» - оскільки поліестер відмінно вбирає і відводить від голови піт.
  • Балаклава добре тримається на обличчі, при активних рухах не сповзає. Хіба що на шиї, якщо довго носити як шарф, може згорнутися трубочкою. Але це легко виправити одним рухом руки.
  • Зносостійкість, невибагливість у догляді. За якістю Бафф нарікань не викликає. Тканина міцна, стійка до розривів, стирання, катишків і інших дефектів. Забарвлення тримає добре. Згодом не витягується і не сідає. Прати поліестеровуріч легко - в прохолодній воді.

Характеристики

Матеріал (склад)
  • 100% Поліестер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами