M-Tac шорти Aggressor Short Black S

M-Tac шорти Aggressor Short Black S

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 441 оцінок )

2 166

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

['

M-Tac шорти Aggressor short засновані на дизайні штанів Aggressor першої генерації, але з деякими доповненнями. Це вкорочена модель шорт «карго»: довжиною до колін, з простроченим відворотом. Такі шорти будуть доречні і в місті і на природі, особливо в умовах спекотної погоди. Ви зможете носити їх на тренування, на стрільбище, на роботу, а також під час подорожі або прогулянки. Шорти не обмежують рухи, і при цьому виглядають як повсякденний одяг в стилі «кежуал», що не впадає в око. Саме непомітний, але функціональний дизайн дозволяє використовувати такі шорти як елемент тактичного одягу.
n
n Комфорт рухів забезпечується не тільки завдяки еластичному матеріалу рипстоп полікоттон Flex, але і «тунельній» конструкції пояса, яка забезпечує ідеальну посадку по талії і не заважає нахилятися. Пояс закривається на блискавку, гачок і кнопку, а регулюється за об'ємом за допомогою внутрішніх еластичних вставок. Відразу під фронтальними шлейками для ременя нашиті D-кільця YKK для кріплення предметів за допомогою карабіна або петлі. Шорти розраховані на носіння з ременем шириною до 5.5 см.
n
n Шість зручних кишень дозволять вам оптимально розподілити в них ті речі, які ви звикли носити з собою щодня.
n Широкі бічні брючні кишені посилені вставками в нижній частині: тут є місце для кріплення кліпси складного ножа, тактичної ручки або міні-ліхтаря.
n Бічні карго-кишені обладнані асиметричним клапаном на велкро, який спрощує доступ руки в кишеню, але не дозволяє вмісту висипатися, навіть якщо ви активно рухаєтеся. Розширювальна складка на карго-кишені - це одночасно і декоративний, і функціональний елемент. Вона дозволяє за необхідності збільшувати внутрішній об'єм кишені для перенесення габаритних речей.
n Пара задніх кишень - прорізні в рамку, і закриваються на «блискавки». Така конструкція зводить до мінімуму ризик втрати вмісту кишень, навіть якщо ви повисли догори ногами, повзете на спині, або перекочуютесь, що часто буває при виконанні тактичних вправ.
n
n Шорти пошиті з легкої, однотонної тканини рипстоп, з водо- і брудозахисним просоченням Teflon. Склад: 35% бавовни 63% поліестеру і 2% спандексу. Тканина з вмістом поліестеру і бавовни приємна до тіла. А додавання спандексу надає матеріалу еластичність, що допомагає шортам ідеально сісти по фігурі і не перешкоджати активним рухам.
n
n
n
n
n

nt nt nt ntt ntt nt nt ntt ntt nt nt ntt ntt nt nt ntt ntt nt nt ntt ntt nt nt nt
n Матеріал:nttnttt35% бавовна          
nttt63 % поліестер          
nttt2% спандекс
ntt
n Фурнітура:nttn YKKntt
n Teflon:nttn Володіє високими показниками морозо- і теплостійкості. Teflon залишається еластичним і гнучким при значних температурах від -70 до + 270 ° C, будучи найкращим ізоляційним матеріалом сучасності. Одночасно, Тефлон має чудову адгезію і низький поверхневий натяг, він не змочується ні жирами, ні водою, ні іншими речовинами і можливими розчинниками. Тефлон абсолютно не відчутний і візуально непомітний людині, але його властивості мають реальну дію. Бруд, пил або вода завжди залишаються на поверхні одягу, збираючись в краплі і легко очищаються простою щіткою.ntt
n Кишені:nttn -2 бічні брючні кишені (з посиленням в нижній частині, що призначене для кріплення ножа)          
nttt -2 задні кишені          
nttt -2 карго-кишені на стегнах з асиметричним клапаном на липучці        
n
ntt
n nttn Прати рекомендується в делікатному режимі, при температурі не більше 30 градусівntt
n
n

']

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 35% бавовна63% поліестер2% спандекс
Призначення
  • ЗСУ
Додаткові характеристики
  • ARM Cortex-A7
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами