M-Tac кітель Military Elite NYCO Multicam 3XL/R

M-Tac кітель Military Elite NYCO Multicam 3XL/R

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

5 187

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

['

Кітель M-Tac Military NYCO MultiCam має зручний, злегка приталений крій сорочкового типу, і в поєднанні з брюками Conquistador Military  може скласти повноцінний комплект сучасної польової уніформи. Кітель пошитий з американської тканини NYCO ріп-стоп, складом 50/50 бавовна - нейлон, оригінального забарвлення Crye Precision MultiCam, з обробкою NIR, знижує видимість матеріалу в ІК-діапазоні. Тканина також має просочення Teflon, яка захищає матеріал від бруду і води. З тканини саме з такими характеристиками шиють уніформу для солдатів армії США. Кітель має воріт-стійку, закривається на липучку Velcro, а також центральну застібку у вигляді рознімної «тракторної» пластикової блискавки і прикриває її планки на липучці.
n
nНа грудях - дві приховані кишені на «велкро» з вертикальними входами для зручності доступу до вмісту, а також горизонтальні велкро-панелі для кріплення іменних ідентифікаторів і патчів з медичними даними. У пахвах - вишиті люверси для поліпшення вентиляції. На рукавах - по 1 накладній кишені з вертикальним входом на блискавці, і з велкро-панеллю з липучки кольору Multicam, з сервісними відсіками для кріплення ручок або схожого за габаритами спорядження. На спині - посилена кокетка у верхній частині спини, з велкро-панеллю для ІК-маркера під коміром, а по контуру пройми - розширювальні складки, які допомагають зберегти свободу руху рук, навіть коли поверх кітеля надіті бронежилет або розвантаження. Рукава обладнані накладною кишенею на велкро для установки м'якої захисту. Манжети регулюються клапаном на липучці. 
n
n

n n nt nt n n nt nt n n n
n Особливості: ntntt - в поєднанні зі штанами Conquistador Militar,  кітель становить повноцінний комплект сучасної польової уніформи. 
ntt - пошитий з тканини, з обробкою NIR, що знижує видимість матеріалу в ІК-діапазоні. 
ntt - центральна застібка-блискавка дублюється поличкою на велкро, яка захищає її від забруднень 
ntt - зручний доступ в нагрудні кишені, залишає можливість дістатися до їх вмісту, навіть коли поверх кітеля одягнуто тактичне спорядження. 
ntt - велкро-панелі на грудях, спині і рукавах для кріплення патчів і ідентифікаторів. 
ntt - відсіки для установки м'якого захисту на рукавах. 
ntt - кріплення для ручок або схожого за габаритами спорядження - на нарукавних велкро-панелях. 
nt
n Матеріали: ntntt - американська тканину NYCO ріп-стоп: 50% нейлон, 50% бавовна. Оптимальне поєднання стійкості до зношування і повітропроникності. Саме такої якості тканина йде на пошиття уніформи для військових армії США. Тканина в оригінальному забарвленні Crye Precision MultiCam, з комплексною обробкою з NIR-просочення і просочення Teflon, яка захищає матеріал від бруду і води 
ntt - липучки Velcro в забарвленні MultiCam 
ntt - фурнітура - YKK 
nt
n
n
n n n nt nt n n nt nt n n nt nt n n n
ntt Технології:ntntt Камуфляж «MULTICAM» розроблений американською компанією «Crye Precision» спільно «US Army Soldier Systems Center». Остання також відома як лабораторія «US Army Natick labs». На створення забарвлення пішло більше восьми років експедицій, наукової роботи, узагальнення отриманих даних і практичних «польових» перевірок. Даний малюнок створювався як єдиний універсальний камуфляж для американської армії. Необхідність його створення стала очевидною після проведеної в Іраці операції «Буря в пустелі». Використовувані на той час малюнки камуфляжу, як для лісової місцевості (Woodland), так і спеціально створені для пустельних операцій (Tri-Color Desert), не забезпечували необхідного маскування бійців.  
ntt Кожна операція, як і раніше, вимагала спеціального камуфляжу. Це в значній мірі ускладнювало роботу служб постачання і знижувало захищеність солдатів. Навіть з початком операцій в Афганістані і нової компанії в Іраку, після введення нового універсального цифрового камуфляжу (Digital), ситуація не змінилася докорінно. Стало очевидно, що необхідний новий єдиний універсальний малюнок, що дозволяє приховувати бійця на будь-якій місцевості і при будь-якому віддалені від спостерігача. Він повинен однаково добре маскувати як на тлі рослинності, так і на тлі пустельній або кам'янистій місцевості. Однаково добре вкривати на тлі міських будівель або руїн, і при різній освітленості. У будь-якій кліматичній зоні і в будь-який час року. Як він працює.  
ntt Здавалося, що при всьому бажанні, такий малюнок отримати просто неможливо. Але творці пішли на хитрість. Вони використовували слабкі сторони людського зору і неідеальність конструкції ока.  
ntt У теорії, для того, щоб камуфляж переховував на великій дистанції, він повинен складатися з великих розмитих плям.  
ntt На ближній же дистанції, а особливо на тлі листя і рослинності, коли людське око особливо чітко бачить дрібні предмети, малюнок повинен бути виконаний з дрібних округлих елементів переважаючого фону.  
ntt Розробники звернули увагу, що переважаючий фон практично у всіх регіонах земної кулі дуже схожий. Це градієнти зеленого і коричневого.  
ntt Відкриттям ж для них стало те, що в природі не існує чорного кольору, хоча він повсюдно використовується в камуфляжних малюнках більшості країн світу.  
ntt Об'єднавши отримані дані, і провівши комп'ютерне моделювання з накладенням більше тисячі верств зображень, розробники отримали малюнок, який відомий під назвою «MULTICAM».nt
n ntntt  Матеріали з США цінуються завдяки своїй хорошій якості. Всі тканини ретельно фарбуються, і можна не турбуватися про те, що виріб надалі злиняє в процесі прання або вигорить на сонці. Саме до американським виробникам тканин звертаються багато відомих модельєри одягу і аксесуарів.nt
n ntntt Кітель пошитий з тканини з обробкою NIR, знижує відображають здатності матеріалу в ІК-діапазоні. 
ntt Інфрачервона (NIR) технологія використовується Міністерством оборони США, щоб зменшити можливість виявлення електронно-оптичних перетворювачів NIR. 
ntt Ці пристрої фотокатода не виявляють інфрачервоні радіаційні промені. У NIR-формах використовується спеціальна тканина, яка дозволяє солдатам знаходиться на тому ж самому температурному рівні, як і навколишній ландшафт, таким чином їх важче виявити. Технологія NIR також робить форми менш видимими в навколишньому середовищі з низьким освітленням, зменшуючи відбиття світла. nt
n

']

Характеристики

Розмір
Матеріал
  • Бавовна
Призначення
  • ЗСУ
Додаткові характеристики
  • Поясний ремінь | Система підвіски Molle
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами