Чоловічий камуфляжний літній тактичний костюм HAN WILD G3 Multicam, комплект літньої польової форми мультикам з кепкою

Чоловічий камуфляжний літній тактичний костюм HAN WILD G3 Multicam, комплект літньої польової форми мультикам з кепкою

Розмір: M, L, XL, 2XL

Продавець:Best Flasheng

3.6/5  ( 15 оцінок )

3 400

Є в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний літній костюм HAN WILD G3 Multicam - це повноцінний комплект літньої тактичної форми, створений для тих, хто цінує високу якість, надійність і функціональність в одязі. Цей комплект у мультикам-камуфляжі являє собою ідеальне поєднання стилю і практичності для активних дій на свіжому повітрі.

До комплекту входить:

Тактичні штани з наколінниками мультикам.

Еластичні вставки над коліном і між ніг дають додаткову можливість для розтягування матеріалу. Поставляються з набором знімних колінних вставок. Унікальна низькопрофільна система регулювання талії та система регулювання висоти наколінника роблять їх дуже функціональними. А також з регулюванням розміру по задній частині талії, положення колін і кісточок.

До 10 кишень різного розміру, велика вантажопідйомність. Унікальний дизайн кишені має вигляд плоскої вперед, але опукла бічна вставка розширюється, забезпечуючи надійне зберігання вашого службового спорядження. Задні кишені на блискавці, великі передні кишені на стегнах, блискавка YKK, гладка та надійна. Тефлонове покриття тканини дихаючої рип-стоп і водовідштовхувальної.

Тактична сорочка з довгим рукавом Combat Shirt Top Camo

Акуратний і практичний убакс, легка і дихаюча сорочка забезпечує відмінний комфорт і свободу рухів. Убакс тактичний літній у мультикам-камуфляжі - це надійна і стильна частина вашої тактичної екіпіровки для літніх пригод. Цей убакс був розроблений, щоб забезпечити оптимальний комфорт і захист у спекотні дні, коли важливо зберегти прохолоду і функціональність. Добре підходить для весни, літа, осені та зими.

Матеріал: Поліестер/бавовна
Колір: Мультикам
Вага: 340 г
Блискавка 1/4 спереду

Тактична бейсболка мультикам із ріп-стопа матеріалу.

Має середню посадку. Добре виглядає практично на будь-якій голові. Кепка від є класичною бейсболкою, яку можна використовувати в будь-яку пору року. Виконана в камуфляжі мультикам. Обсяг бейсболки регулюється фіксатором на потилиці.

Характеристики

Розмір
Сезон
Комплектація
Матеріал
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами