Рюкзак Vertx EDC Ready Pack VTX5035

Рюкзак Vertx EDC Ready Pack VTX5035

Продавець:eShop

4.4/5  ( 132 оцінок )

7 980

6 783

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Vertx EDC Ready Pack - універсальний одноденний рюкзак, який з однаковим успіхом може використовуватися в місті і на природі.
Два бігунка відкривають передній клапан-кишеню, який може забиратися в подвійне дно, оперативно відкриваючи доступ до другої лицьовій панелі зі стрічками MOLLE / Velcro.
Центральне відділення має органайзер для дрібниць і безліч кишень. У нього без труднощів увійде 15" ноутбук. Внутрішня підкладка кишень сумки виконана зі світлого бежевого (Desert Tan) контрастного матеріалу, що дозволяє без зусиль знайти все необхідне вміст в умовах слабкої видимості. Velcro панель дозволяє кріпити окремі підсумки. З центрального відсіку також передбачений вихід для шланга гідратора.
Стінки збройового відділу повністю оброблені Velcro, що дозволяє закріпити в будь-якому зручному розташування кобуру і підсумки для магазинів. Пуллер бігунка, що відкриває відділ швидкого доступу до пістолета, об'ємний. Виконаний з м'якої гуми він зручно лягає в руку.
Тильна сторона сумки так само, як і м'які нескользящие наплічники, підбито вентильованого сіткою, підвищуючи комфорт шкарпетки рюкзака в жарку погоду. На обох лямках передбачені фастекси швидкого скидання плюс стабілізаційний нагрудний і поясний ремінь. Задня панель сумки дозволяє прикріпити її до висувної ручки валізи.
Дві додаткові бічні кишені для пляшок. Можуть стягуватися еластичною стяжкою.

Розміри: 48 x 28 x 22 см.
Обсяг - 25 літрів.
15 "ноутбук
Матеріал: 330 і 210 Denier CORDURA
Вага  - 1,343 кг.
Блискавки YKK

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами