Плитоноска KDH TAC-1 Plate Carrier

Плитоноска KDH TAC-1 Plate Carrier

Продавець:eShop

4.4/5  ( 129 оцінок )

32 440

27 574

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

TAC-1 KDH – тактичний бронепанельний носій (полегшений бронежилет) розроблений з метою забезпечити віщення легшими та зручнішими бронесистемами для ведення бойових дій у горах або на складній пересіченій місцевості.

Легкий низькопрофільний бронежилет KDH Tac 1 дозволяє легко підлаштовувати його під різне спорядження та поставлені завдання. Виготовлений із Cordura та розрахований під розміщення м'яких броні елементів (кевларових пакетів) та бронепліт стандарту SAPI, а також бічних панелей ESBI.

Жилет складається з грудної, спинної та двох бічних секцій.

М'які плечові ремені регулюються під носія. У передній частині жилета передбачений потрійний підсумок для магазинів М4. Molle для кріплення додаткового спорядження та верхня велкропанель для патчів або шевронів. У бічних частинах жилета є кишені для розміщення бічних плит. Регулювання за розміром відбувається за допомогою фастексів.

На бронежилеті передбачена система фіксації проводів, антен, шлангів гідросистеми для їх зручного розміщення та використання.

Система швидкого (аварійного) скидання дозволяє перезбирати систему за 2-3 хвилини в реальних бойових умовах і в ситуації, коли потрібно моментально позбутися всієї системи (попадання у воду, поранення та ін.).

На спині евакуаційна петля та сім рядів Molle.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами