Гідратор Condor Hydration Carrier 3 літра (0224)

Гідратор Condor Hydration Carrier 3 літра (0224)

Продавець:Good Pharma

4.4/5  ( 42 оцінок )

3 050

2 400

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Condor Water Hydration Carrier - полегшена питна система, що забезпечує безперервну подачу води під час руху. Гідратор призначений для використання в різних ситуаціях: для виконання бойових завдань, для тривалих походів, експедицій та інше. Модель є компактним рюкзаком з поміщеною всередину м'якою ємністю для води, об'ємом 3 літри.

Рюкзак виконаний із міцного синтетичного матеріалу здатного витримувати великі навантаження та обладнаний петлями MOLLE для кріплення підсумків та додаткового обладнання. Гідратор можна носити як самостійний рюкзак або прикріпивши його до плитоноски/бронежилету за допомогою двох пар кріплення MOLLE, попередньо від'єднавши плечові ремені.

Колірна гама рюкзака допоможе вдало маскуватися під час виконання тактичних завдань.

Ємність для води виготовлена з безпечного полімерного термопластику PEVA, що не містить PVC і BPA, і при контакті з яким вода не набуває негарного аромату та смаку. Зварні шви забезпечують захист від протікання рідини. Місткість має швидкознімну кришку для ефективного наповнення та простоти очищення. Гідратор обладнаний трубкою із захисним неопреновим покриттям та силіконовим загубником із прикусним клапаном із ковпачком, який оберігає його від забруднень. Місткість фіксується всередині рюкзака за допомогою двох строп на липучках.

Особливості питної системи Condor Water Hydration Carrier:

- Можна носити як рюкзак або прикріпити до тактичного рюкзака з системою - Molle.

- Високотехнологічний міцний матеріал.

- Поворотний механізм загубника.

- Герметичний широкий отвір для наповнення.

Використовується як гідратор для води, гідратор військовий, гідратор рюкзак для води, Гідратор олива, гідратор тактичний, Тактичний рюкзак гідратор чорний, гідратор для води три літри, тактичний гідратор, Питні системи гідратори, Гідратори-питні системи, Гідратор військовий, Гідратор мультикам, Гідратори 3л, Гідратор 2.5, Гідратор тактичний, Питні системи, гідратор армійський, Гідратор 3літра, Гідратор для води на 3 літри, Гідратор 3 л, питна система.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Гидратор Гидратор Condor Hyd 3 литра Гидратор военный Гидратор армейский Тактический гидратор Гидратор 3 литра (0224)
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами