Збройова олія Brunox Gun Care 100 мл

Збройова олія Brunox Gun Care 100 мл

Продавець:Good Pharma

4.4/5  ( 42 оцінок )

286

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Збройова олія Brunox Gun Care 100 мл Олія для догляду за зброєю Олія для зброї Олія для чищення зброї Олія для чищення зброї

Brunox Gun Care - засіб для догляду за мисливською, спортивною та службовою зброєю від швейцарського заводу з виготовлення мастильних матеріалів.

Brunox Gun Care проникає і фізично розчиняє всі частинки в стволі та забезпечує довготривалий захист від корозії завдяки своїм гідрофобним властивостям - створює дуже тонкий, не липкий захисний шар, який не засихає, не утворює смоляної плівки (не містить силікону, тефлону і графіту). Brunox Gun Care розчиняє відкладення свинцю, нікелю, томпаку, міді, пороху та пластику, не залишаючи залишків. Жодних несприятливих хімічних впливів на ствол - не містить аміаку. Нейтральний для оліфи, лаку, шкіри, дерева, гуми, пластику і тканин.

чистить, змащує і зберігає в ідеальному стані всі металеві частини;
витісняє вологу і захищає метал від корозії;
усуває з каналу ствола зброї залишки пороху, свинцю, томпаку, пластику, міді та нікелю;
чудово захищає металеві поверхні від поту рук;
забезпечує ефективну роботу механізмів за температур від -55 гр до +78 гр.
не потребує додаткового видалення масляної плівки з каналу ствола зброї, оскільки товщина покриття становить 2-3 мікрони і засіб не горючий.
Засіб має розфасовку - зручний аерозольний балончик з насадкою для розпилення, в якому міститься 97% мийної-змащувальної речовини, і тільки 3% газу витіснювача.

Продукт відповідає специфікації NATO S-761.

Використовується як Збройове мастило, Аерозольне мастило для зброї, Тефлонове мастило спрей, Масло для змащення рушниці, Синтетичне збройове масло, Нейтральне збройове масло, Масло збройове, Масло для зброї, масло для чищення зброї, Армійське збройове масло, Збройне мастило для АК-74, Масло для догляду за зброєю.

Характеристики

Об'єм, мл
  • 100
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами