Сумка-рюкзак M-Tac Hammer Ranger Green 55 літрів, тактична сумка, військовий рюкзак олива M-Tac, сумка-рюкзак

Сумка-рюкзак M-Tac Hammer Ranger Green 55 літрів, тактична сумка, військовий рюкзак олива M-Tac, сумка-рюкзак

Продавець:NOVShop

4.2/5  ( 357 оцінок )

3 390

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-Tac сумка-рюкзак Hammer Ranger Green 55 літрів, тактична сумка, військовий рюкзак олива M-Tac, сумка-рюкзак

M-Tac сумка-рюкзак Hammer: Кришка рюкзака виконана за принципом валізи, що дозволяє зручно розташувати та витягти великі речі. Основне відділення може використовуватися в повному обсязі або ділитися на три частини за допомогою знімних перегородок на блискавках. Закріплений усередині ремінь із карабіном надійно зафіксує вміст.

 

 

Cумка-рюкзак Hammer може переноситися різними способами – як рюкзак та як сумка. На лямках продумана грудна стяжка, яка зручно розподіляє навантаження на плечі. Передбачено ремінь на карабінах, що дозволяє повісити рюкзак через плече, а ручка на кришці – нести у руці. Рюкзак виготовлений з дуже міцного водовідштовхувального матеріалу, завдяки чому рюкзак буде надійно служити протягом довгих років і захистить вміст у несприятливих погодних умовах.

 

 

 

 

На кришці є внутрішня кишеня-сітка і зовнішня кишеня на блискавці. Стропи "MOLLE", нашиті з боків і на кришці, дозволяють встановлювати додаткові підсумки та спорядження.
Сумка-рюкзак Hammer має габарити 63х37х25 см. і об'єм 55 літрів.
Її вага – 2100 гр.
Матеріал виготовлення - 100% нейлон/поліестер.

 

У відділенні є дві складні перегородки на блискавці, якими за потреби можна розділити головне відділення на 3 частини. Що спростить організацію вмісту сумки. Усередині сумка має одне велике відділення об'ємом до 48 л. та габаритами 60х34х24 см.

 

Розмір кишені: 21х24х5 см.

Зовні сумки з боків розташована пара великих кишень на блискавці, кожна з двома сітчастими відкритими кишенями всередині. Розміри кишень: 60х24х5 см, об'єм – по 4 літри. На кришці розташована містка зовнішня кишеня на блискавці (його габарити 24х30х5 см, об'єм 3 л.).

 

 

 

З боків та на кришці сумки розташовані стропи молле, які дозволяють встановлювати додаткові підсумки та спорядження. З боку спини знаходиться велика кишеня на блискавці, яка прихована між м'якою спинкою та основним відділенням. Його габарити 44х31 см.
 

 

 

 

Коли рюкзак використовується у вертикальному положенні, даною кишенею можна використовувати як відсік для медузи гідраційної системи. Або у випадки коли ви не використовуєте плечові лямки ховати їх у нього. Система перенесення ретельно продумана. Модель Hammer може переноситися різними способами – як рюкзак та як сумка.

Для перенесення у положенні сумки зверху розташована зручна ручка з м'якою накладкою.

 

 

 

Сумка-рюкзак Hammer виготовлена ​​з міцного водовідштовхувального матеріалу, завдяки чому вона надійно служитиме Вам протягом довгих років і захистить вміст від попадання вологи та бруду. Насамкінець хочеться відзначити, що сумка-рюкзак Hammer від вітчизняного бренду М-ТАС - це продумана до дрібниць багатофункціональна модель, що поєднує в собі габарити сумки-валізи і мобільність рюкзака. У ній ви зможете розмістити все необхідне для тренування, відрядження чи виїзду на природу.

 

 

 

 

Характеристики

Колір
Матеріал
  • Нейлон
  • Поліестер
  • Поліетилен (СВМПЕ)
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами