Масло-спрей збройове універсальне Ballistol 200мл

2 відгуки

Код:  400517196

Масло-спрей збройове універсальне Ballistol 200мл

2 відгуки

Код:  400517196

Об'єм, мл: 200

Продавець:Dream Paint

4.8/5  ( 108 оцінок )

335

325

Є в наявності

8

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Масло універсальне BALLISTOL забезпечить довгострокове змащування, ковзання, омолодження та захист оброблюваної поверхні. Не шкодить людській шкірі та безпечно при випадковому проковтуванні. Усі складові - біологічно розкладаються та нешкідливі для навколишнього середовища. Воно є медично-чистим білим маслом.

Спосіб застосування.

Зброя. Масло BALLISTOL забезпечить якісний догляд за вогнепальною зброєю. З його допомогою очищають стволи та патронники від жорстких свинцевих, мідних та латунних нальотів, видаляють кислотні залишки від пороху, які можуть спровокувати корозію. Масло здатне проникати у вузькі тріщини та заповнювати собою дрібні нерівності на поверхні металу. Утворюючи плівку, воно запобігає агресивному впливу зовнішніх факторів. Застосовується для кобури, ременів, лямок, чохлів. Воно не тільки очищає, а й розм'якшує натуральний матеріал, просочуючи його. Залишки дубильної кислоти в шкірі завдяки маслу нейтралізуються. Вироби стають більш стійкими до впливу грибка та вологи. Дерев'яні частини зброї після обробки омолоджуються, пручаються сирості та комахам. Змащена деревина не пересихатиме.

Авто-мото техніка. Змащення металевих і пластикових деталей, що труться, різних гумових і шкіряних прокладок, амортизаційних вилок, задніх амортизаторів, а так само їх з'єднань, усунення неприємного скрипу у підвісці. Змащування замків і прокладок взимку, запобігання їх замерзанню. Маслом BALLISTOL натирають хром, видаляють смолу, змащують клеми на акумулятор.

Промисловість. Використовується для змащування та захисту високоточних приладів, інструментів та вагових механізмів, для ослаблення болтових механізмів. Захищає полімеризовану поверхню, запобігаючи появі іржі.

Шкіряні вироби. Пом'якшує суху та тверду шкіру, просочує та надає блиск, захищає її від вологи та плісняви. Підходить для меблів, черевиків, аксесуарів для сидіння, шкіряних курток. Не використовувати для замші.

Побут. Змащування та захист дверних петель, алюмінієвих, сталевих, дерев'яних поверхонь, садових інструментів, газонокосарок, ножиць, шлангів. 

Тварини. Масло рекомендується для очищення шкіри та вовни домашніх тварин, їх вух, хвостів, грив та копит.

Масло універсальне BALLISTOL стійке до старіння і твердне протягом багатьох років. Зроблено в Німеччині!

Аерозольна продукція обміну та поверненню не підлягає!

Характеристики

Сумісність
  • Універсальна
Об'єм, мл
  • 200
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Дмитро Товстецький
    Відгук від покупця. Продавець: Dream Paint. Об'єм, мл: 500

    Задоволений

  • Александр Савенко
    Відгук від покупця. Продавець: Dream Paint. Об'єм, мл: 400

    Отличная штука.
    Пользуюсь уже полтора года.