Медичний рюкзак ампульниця ноші в комплекті DERBY SET RBM-1 піксель

Медичний рюкзак ампульниця ноші в комплекті DERBY SET RBM-1 піксель

Продавець:Так4мед

4.9/5  ( 24 оцінок )

5 600

5 200

Є в наявності

1

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект військового медика 4в1 відмінно підійде для бойових медиків, фельдшерів, рятувальників. Комплект складається з:

  1. Основного рюкзака об'ємом 27 літрів, розмір (ВхШхГ): 52х33х14, вага 1,2 кг.
  2. Бойового (штурмового) рюкзака об'ємом 15 літрів, розмір (ВхШхГ): 43х31х10, вага, 0,9 кг.
  3. Нош медичних безкаркасних в чохлі DERBY HM-2,
  4. Ампульниці DERBY AM-68 або AM-136. Варіант ампульниці вказуйте в коментарях до замовлення.

Медичний рюкзак DERBY RBM-6.

Головною особливістю рюкзака DERBY RBM-6 є з'єднані між собою два рюкзаки об'ємом 27 і 15 літрів. За необхідності рюкзаки можна швидко роз'єднати та використовувати окремо один від одного:

- Основний рюкзак об'ємом 27літрів, розмір (ВхШхГ): 52х33х14, вага 1,2 кг.

- Бойовий (штурмовий) рюкзак об'ємом 15л, розмір (ВхШхГ): 43х31х12, вага, 0,9 кг.

Рюкзак створений для бойових медиків, але завдяки універсальному розміщенню компонентів підійде для рятувальників, фельдшерів, саперів або військових та цивільних інших спеціальностей. Шоста генерація рюкзаків RBM зроблена на основі накопиченого з 2014 року досвіду та порад, отриманих від бойових медиків, які користувалися попередніми моделями рюкзаків.

Загальний об'єм двох рюкзаків складає 42 літри, вага 2,1 кг. Зовнішній матеріал обох рюкзаків - CORDURA 500D. Підкладка всередині зроблена з міцного поліестру "OXFORD 300D" та "OXFORD 600D". Вся пластикова фурнітура зроблена з міцного пластику «POLYAMIDE». Цей пластик має переваги над іншими завдяки високому опору розтягуванню та високій зносостійкості. Основне відділення рюкзаків закривається на міцну, широку блискавку тип 10. Рюкзаки пошиті міцною та додатково вощеною ниткою «TYTAN-40», що не гниє. Місця підвищеного навантаження укріплені рядками «зигзаг».

Оснащення основного рюкзака на 27 літрів:

ВСЕРЕДИНІ рюкзак має три знімні контейнери для медикаментів або іншого наповнення з прозорими кришками, виготовленими з матеріалу «OXFORD 600D», об'єм кожного контейнера 6 літрів, контейнери мають ручки різного кольору і прозорі кришки. Кожен контейнер має вкладиш для нотаток. На відкидній стінці розміщено 4 ряди гумових стрічок для кріплення різноманітних аксесуарів. Також на відкидній стінці є велика кишеня на блискавці, розділена перегородкою на дві частини, ця кишеня підходить для зберігання оклюзійок або інших дрібних речей. На бічних стінках є 2 подовжені кишені з міцної сітки, що закриваються блискавкою. Зверху та знизу є кріплення з липучки, до яких додатково можна приєднати велику модульну ампульницю/органайзер DERBY AM-68 або DERBY AM-136.

ЗОВНІ рюкзак має систему кріплення "MOLLE" з боків, спереду та знизу, що дозволяє навісити ноші або інші аксесуари. Грудна стяжка дозволяє краще зафіксувати рюкзак при довгій ходьбі або бігу. Знизу та з обох боків є ремінні стяжки для зручного кріплення габаритних аксесуарів, як спальний мішок, каремат, лопата тощо. Плечові лямки мають вентиляційну сітку та демпферний ущільнювач завтовшки 10 мм. У місцях кріплення лямок зроблено посилені шви. Бічні стінки рюкзака мають додатковий захист із ущільнювачем завтовшки 4 мм. На правій плечовій лямці рюкзака є фастекс для швидкого скидання рюкзака. Для зручного перенесення рюкзак має ручку зверху та з обох боків.

Оснащення бойового рюкзака на 15 літрів:

Важливою особливістю рюкзака є наявність петлі для швидкого відкриття рюкзака одним рухом руки. Петля має бордовий колір та в робочому положенні фіксується липучкою під верхньою ручкою рюкзака.

ВСЕРЕДИНІ бойовий рюкзак – це зменшений основний рюкзак, контейнери мають менший об'єм, по 3 літри кожен. Зверху та знизу також є кріплення з липучки для приєднання великих ампульниць DERBY AM-68 або DERBY AM-136.

ЗОВНІ рюкзак має кишені та кріплення для будь-якого медичного приладдя. Інноваційна універсальна передня панель швидкого доступу дозволяє почати допомогу пораненому не відкриваючи рюкзак – одягнути рукавички, взяти ножиці, дістати турнікет. Велика передня кишеня відкривається на кут 180 градусів і має зручні кріплення на 8 турнікетів, бандажів або іншого приладдя. Рюкзак має систему кріплень "MOLLE" спереду та з обох боків рюкзака, що дозволяє навісити ноші або інші аксесуари. Плечові лямки у місцях кріплення мають посилені шви. На правій плечовій лямці рюкзака є фастекс для швидкого скидання рюкзака. У комплект до рюкзака додається металевий карабін.

Ноші медичні безкаркасні в чохлі DERBY HM-2.

Полотно нош в розгорнутому стані має розмір 192х63 см і дозволяє переносити пораненого в повному екіпіруванні загальною вагою до 160кг. Конструкція нош має 6 петель для зручного транспортування пораненого силами від 1 до 6 рятувальників. Для зручності у використанні, ноші мають червоні позначки: в вигляді ромбу для зони голови; фіксуючі ремені мають червоні мітки на краях строп. Поранений фіксується на ношах за допомогою ременів шириною 40мм і фастексів. Ноші виготовлені з міцного матеріалу Polyester 600D PU (Oxford). Даний матеріал міцний, легкий, водостійкий, швидко очищується, можна прати в пральній машині. Основна вага розподіляеться на стропи шириною 40мм, які міцно прошиті під дном нош по всій довжені та ширині. Всі важливі місця кріплення строп посилені міцними швами "зигзаг". Ноші складаються в невеликий чохол, розміром як індивідуальна аптечка - 20х14х9см. Чохол виготовлений з матеріалу Cordura. Чохол кріпиться до медичного рюкзака або інших речей за допомогою системи MOLLE. З переду чохол також має ленти системи MOLLE, верхня лента бордового кольору, для швидкої ідентифікаціі нош. В комплекті з ношами додається інструкція з використання.

Ампульниця DERBY AM-68 має гнізда на 68 ампул з одного боку та 2 об’ємні кишені з прозорими вікнами з іншого боку. Ампульниця DERBY AM-136 має гнізда на 136 ампул з обох боків. Розмір ампульниці 36х27х3см (без липучки) і 43х27х3см з урахування кріплення з липучки. Каркас ампульниці зроблений з міцного пластику. Резинки нашиті на міцну і водовідштовхуючу тканину OXFORD 600D з PU покриттям. Прозорі віконця кишень зроблени з плівки ПВХ завтовшки 250мкр. Ампульницю можна використовувати і як органайзер для розміщення різноманітних аксесуарів. Завдяки липучкам, ампульницю можна з’єднувати з різними медичними рюкзаками виробництва DERBY. Ампульницю можна чистити щіткою з мильним розчином.

Зверніть увагу, медичні препарати і інши речі, зображені на фото не входять до Комплекту військового медика 4в1!

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Cordura
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Вага
  • 3.2
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами