Штани Seeland Oak 60 зелений

Штани Seeland Oak 60 зелений

Продавець:SunFish

4.9/5  ( 270 оцінок )

3 260

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штани Seeland Oak - ідеальний вибір для полювання, активного відпочинку на природі та туризму. Вони виготовлені з комбінації високоякісних матеріалів - 65% поліестеру і 35% бавовни, таке поєднання забезпечує повітропроникність і хорошу вентиляцію, щоб ви почувалися комфортно в будь-яких умовах.

Штани Seeland Oak мають підвищену міцність, розраховану на інтенсивну експлуатацію. Вони не тільки дуже міцні, а й легкі та не сковують рухів, завдяки артикуляційному крою в ділянці колін.

Штани Seeland Oak також мають зручний дизайн. Вони оснащені двома місткими стегновими кишенями на застібках, передніми кишенями та однією задньою кишенею. Це дає змогу зберігати під рукою особисті речі, які можуть знадобитися.

Штани Seeland Oak - це надійний і функціональний вибір для будь-якої пригоди на відкритому повітрі. Вони забезпечать комфорт, захист і зручність, щоб ви могли повністю насолоджуватися своїми пригодами.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 65% поліестер, 35% котон
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами