Тактичні рукавички Soft Shell Thinsulate Olive Розмір M (сенсорні, софтшелл, непромокальні)

1 відгук

Код:  400667163

Тактичні рукавички Soft Shell Thinsulate Olive Розмір M (сенсорні, софтшелл, непромокальні)

1 відгук

Код:  400667163

Розмір: M

Колір: Олива

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1818 оцінок )

850

699

Є в наявності

4

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Міцні, еластичні софтшелл-рукавички, стійкі до атмосферних впливів (захист від вітру, снігу та дрібного дощу). Підійдуть як для всіх видів outdoor-активності у прохолодну пору року. Мають масу застосувань у різних умовах. Робота зі зброєю, практична стрілянина, прогулянки за містом або щоденне використання в місті, робота по табору – все буде по плечу для M-Tac рукавичок Soft Shell Thinsulate.

Завдяки зовнішньому матеріалу вони добре захищають від вітру, снігу або вологи і, при цьому, швидко сохнуть. Зона долоні додатково посилена для запобігання передчасному зносу, поліпшення хватки та запобігання вислизу. Накладка Touch Screen на вказівному пальці дозволить користуватися сенсорними екранами смартфонів, GPS навігаторів та планшетів, не знімаючи рукавички.

Утеплювач: 3М Thinsulate 40 gram (Тинсулейт)

3m-Thinsulate.jpg Утеплювач Тінсулейт® утримує молекули повітря між тілом людини та навколишнім середовищем. Чим більше молекул повітря утримує утеплювач в одному кубічному сантиметрі, тим краще його теплоізоляційні властивості. Оскільки мікроволокна утеплювача Тінсулейт® значно тонші за волокна інших синтетичних утеплювачів, вони утримують більше повітря в меншому обсязі. У результаті утеплювач Тінсулейт® є найкращим утеплювачем.

Міцні, зручні рукавички, стійкі до атмосферних впливів (захист від вітру, снігу та дрібного дощу) підійдуть для всіх видів outdoor-активності у прохолодну пору року. Модель Soft Shell Thinsulate має широку сферу застосування в різних умовах. Поєднання високотехнологічних матеріалів та продуманого крою допоможе зберегти руки в теплі навіть у морозну, вологу та вітряну погоду.

Зовнішня частина рукавичок Soft Shell Thinsulate виконана із тришарового мембранного матеріалу Soft Shell. Завдяки властивостям матеріалу рукавички відмінно захищають від вітру, снігу або вологи і швидко швидко сохнуть.

Зона долоні (що піддається тертю) додатково посилена для запобігання передчасному зносу, поліпшення хватки та запобігання вислизу. Матеріал не вбирає вологу, що робить комфортною роботу з мокрими поверхнями.

Накладка Touch Screen на вказівному та середньому пальцях

Дозволяє користуватися сенсорними екранами смартфонів, GPS навігаторів та планшетів, не знімаючи рукавички.

Манжета рукавичок на гумці, що забезпечує щільнішу посадку, захищає кисть від продування, попадання снігу та вологи.

Із зовнішнього боку манжети нашитий логотип бренду їхнього ПВХ.

Щоб не втратити рукавички, а також для зручності їх транспортування, виробник передбачив петельки з пластиковими D-подібними кільцями, в які пройде маленький S-подібний карабін, що з'єднує рукавички між собою.

Утеплювач у цих рукавичках - 3М Thinsulate 40 gram (Тинсулейт), гіпоалергенний, швидковисихаючий матеріал, що забезпечує чудове теплозбереження. Його особливість полягає в тому, що він утримує молекули повітря між тілом людини та навколишнім середовищем. Чим більше молекул повітря утримує утеплювач в одному кубічному сантиметрі, тим краще його теплоізоляційні властивості. Оскільки мікроволокна утеплювача Тінсулейт® значно тонші за волокна інших синтетичних утеплювачів, вони утримують більше повітря в меншому обсязі.

Насамкінець хочеться відзначити, що рукавички Soft Shell Thinsulate від вітчизняного бренду М-ТАС виконані з сучасних, високоякісних, зносостійких матеріалів. Вони мають малу вагу, швидко сохнуть і чудово утримують тепло. Робота зі зброєю, практична стрілянина, прогулянки за містом або щоденне використання в місті – все буде під силу для рукавичок даної моделі. Купуючи їх, ви можете бути впевнені – це найкращий вибір для захисту ваших рук у холодну погоду.

Характеристики

Розмір
Додаткові характеристики
  • - технологія TouchScreen - відмінний захист від вітру, вологи або снігу - Мала вага, тканина швидко сохне - Додатковий захисний шар на долоні та пальцях
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Лев Тимченко
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: L

    Перчатками доволен, сидят почти как влитые

    Переваги:
    Тёплые и удобные, помогли в дождь доказав непромокаемость
    Недоліки:
    Большие пальцы оказались чуть больше чем ожидал, остаётся немного пустого места