Зимові сенсорні тактичні рукавички M-Tac Soft Shell Black Розмір M

3 відгуки

Код:  400667262

Зимові сенсорні тактичні рукавички M-Tac Soft Shell Black Розмір M

3 відгуки

Код:  400667262

Розмір: M

Колір: Чорний

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1818 оцінок )

800

719

Є в наявності

10

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зручні зимові рукавички збережуть руки у теплі навіть у люті морози.

Сучасний мембранний матеріал Soft Shell забезпечить максимальний захист від вітру, вологи чи снігу. Вставки Touch Screen на великому та вказівному пальцях дозволяють використовувати аксесуари із сенсорним екраном, не знімаючи рукавичок. Продуманий крій гарантує свободу рухів та зручність при роботі з дрібними предметами. Манжет має еластичну гумку, яка надійно фіксує рукавички та запобігає попаданню холодного повітря всередину.

Особливості: - технологія Touch Screen

-відмінний захист від вітру, вологи чи снігу

-Мала вага, тканина швидко сохне

-Еластична гумка на манжетах

Технології: Soft Shell - це одяг, який захищає від негоди і має мінімальну вагу та об'єм. Її створили як противагу звичайному одязі, який пропонував ховатися від вітру та дощу у штурмівках та штурмових штанах, а також утеплюватись за допомогою флісу та пуху. Завдяки Soft Shell вдається отримати максимальний ефект всього з одним шаром одягу, він замінює три та більше шари.

Універсальні зимові рукавички Winter Soft Shell виконані з високотехнологічного мембранного матеріалу, який має унікальні вологовідштовхувальні, теплозберігаючі та дихаючі властивості. За рахунок продуманого крою рукавички мають широку сферу застосування: робота зі зброєю, практична стрілянина, прогулянки чи повсякденне використання у місті. У рукавичках M-Tac Winter Soft Shell буде зручно виконувати будь-які завдання.

Компанія М-ТАС використовує високотехнологічні матеріали, що роблять вироби практичними та функціональними. Продуманий крій рукавичок забезпечує свободу дій та комфорт. Всі моделі проходять тестування в польових умовах і вкотре доводять свою надійність та міцність.

Рукавички є одними з найвибагливіших аксесуарів в осінньо-зимовий період.

Зовнішня частина рукавичок виконана з тришарової мембранної тканини Soft Shell - інноваційного технологічного матеріалу, який заслуговує на особливу увагу. Soft Shell складається з кількох шарів, які міцно з'єднані один з одним шляхом нашарування. Перший (зовнішній) шар – міцна, стійка до стирання та навантажень тканина. Одна з основних функцій зовнішнього шару – захистити внутрішній шар (безпосередньо мембрану) від пошкоджень, заломів та передчасного зносу. Внутрішній шар – м'якший, ізолюючий та повітропроникний. Третій (нижній) шар – приємний до тіла мікрофліс, який чудово утримує тепло та забезпечує комфорт при носінні виробу. Завдяки властивостям матеріалу рукавички відмінно захищають від вітру, снігу або вологи і швидко швидко сохнуть.

Склад: 100% поліестер.

У таких рукавичках можна брати будь-які предмети без побоювання не втримати їх.

Накладка Touch Screen на вказівному пальці правої руки дозволяє використовувати сенсорні екрани смартфонів, GPS навігаторів і планшетів, не знімаючи рукавички.

Рукавички мають високі манжети на гумці для додаткового захисту від холоду та зручності використання з верхнім одягом.

Два ряди еластичної гумки забезпечують щільне прилягання рукавичок. Це дозволяє утримувати тепло і допомагає уникнути переохолодження.

З зовнішнього боку манжета нашитий логотип бренду із ПВХ.

На завершення слід зазначити, що міцні, легкі та практичні рукавички Winter Soft Shell від вітчизняного бренду М-ТАС допоможуть зберегти руки в теплі в холодну пору року. Якісний матеріал забезпечить не лише комфорт при виконанні різних завдань, але й дозволить користуватися смартфоном та іншими девайсами із сенсорним екраном.

Великий вибір кольорів дає можливість підібрати рукавички як під цивільний одяг, так і під уніформу військових, поліцейських, пожежників та ін.

Характеристики

Розмір
Додаткові характеристики
  • - технология TouchScreen -отличная защита от ветра, влаги или снега -Малый вес, ткань быстро сохнет -Подрезиненная стяжка в зоне запястья для улучшения защиты и тактильности
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: L

    Не виконують свої функції. Ефекту сенсорного дотику немає!!! Неможливо навіть екран розблокувати. Зважаючи на невідповідність заявленим характеристикам, ціна дуже завищена.
    Не рекомендую!

    Переваги:
    Немає
    Недоліки:
    Нема ефекту сенсору
    Висока ціна
    Тепло тримають на 3
    Довга відправка продавця
  • Роман Бєров
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Розмір: XL

    Все гарно і сподобалось.

    Недоліки:
    Немає

Доступно ще 1 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки