Сорочка бойова Spec-Ops UBACS, Viper, зелена, XL

Сорочка бойова Spec-Ops UBACS, Viper, зелена, XL

Розмір: XL

Продавець:Nicetactic

4.9/5  ( 33 оцінок )

1 580

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Viper Tactical Special Ops Shirt - спеціально розроблена для носіння під бойовими бронежилетами. Ця сорочка має унікальні особливості, що дозволяють кожному оператору налаштувати її під свої вимоги та клас. Сорочка оснащена кишенями для ліктьових наколінників та панелями з липучками на плечових кишенях, щоб забезпечити можливість налаштування відповідно до конкретних потреб користувача.

 

Основна частина сорочки виготовлена з 100% бавовни, що забезпечує максимальну вентиляцію та комфорт. Рукава виконані з міцної тканини ріпстоп, що забезпечує покращені характеристики під час активних дій. Крім того, наявність ¼-зипу на комірі та регульовані манжети з липучками дозволяє досягти ідеальної посадки сорочки.

 

Viper Tactical Special Ops Shirt підходить для використання в різноманітних умовах протягом року, що робить її ідеальною для військових, працівників охорони та пожежників, а також для ентузіастів айрсофту та пейнтболу. Будьте готові до будь-яких викликів, носячи цю сорочку, яка пропонує неперевершене поєднання функціональності, комфорту та налаштовуваних можливостей.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами