Ремінно-плечова система полегшена РПС LT UMA другого розміру кольору хижак

Ремінно-плечова система полегшена РПС LT UMA другого розміру кольору хижак

Продавець:VinDuzel

4.7/5  ( 54 оцінок )

1 780

Є в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Новий камуфляж «ХИЖАК» - найсучасніший камуфляж, створений українськими фахівцями, що розроблявся з урахуванням рекомендацій багатьох військовослужбовців. При його створенні враховувалися характерні особливості різних ландшафтів, в різний час доби, аналізувалися особливості сприйняття людським оком різних колірних схем при можливих варіантах освітлення. В результаті було створено поєднання плям різного розміру, що дозволяє бути максимально не помітним в більшості кризових ситуацій. Порівнюючи інноваційний колір «Хижак» з сучасними маскувальними схемами НАТО, експерти дійшли висновку, що на нашій території він працює навіть краще, ніж, наприклад, американські "MULTICAM" і "A-TACS".
Переваги наших виробів над ВСІМА іншими - це маскування системи MOLLE, що не виділяє і повністю маскує бійця. РПС ремінна - плечова система призначена для розвантаження плечей і хребта. Сприяє зменшенню ваги бронежилета, беручи на себе більшу частину боєкомплекту. Ремінно - плечова система сконструйована так, щоб не лише перерозподіляти вагу, але й допомогти в ефективному розташуванню спорядження, амуніції, які мають бути в швидкому доступі, будь це фляга, турнікет або зброя. Все необхідне розміщується в підсумках, які кріпляться на систему molle. РПС LT (полегшена) регулюється за об’ємом грудей та довжиною тулуба. Ремінно - плечова система виготовлена з вогнестійкого, водовідштовхувального високоякісного матеріалу Cordura 1000 den стійкого до зношування та високих навантажень.
Переваги варіанта ремінно-плечової системи полегшеної РПС UMA LT (Lite Tactical) в зменшених плечових рамках та суттєвому полегшенні виробу, що робить його більш привабливим для постійного носіння як під час тривалих статичних, так і під час інтенсивних динамічних навантажень. Для більшого маскування плечові рамки виконані з Cordura і завдяки цьому дуже полегшена ремінно-плечова система компактно згортається. Всередині плечових рамок РПС LT розміщено пом'якшувальний шар та дихаюча 3D сітка.

Характеристики:
Довжина поясу: 106 см ( + регулювання стропами на 15 - 20 см)
Матеріал: Кордура 1000 den
Матеріал стропи: поліамід/поліестер
Пом'якшувальний шар з пінополіетилену
Вага: 540 грамів

Колір: хижак

Характеристики

Вага
  • 540г
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • 1000D Cordura
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами