Черевики "Tactical", MFH, Coyote, 44

Черевики "Tactical", MFH, Coyote, 44

Розмір: 44

Продавець:Nicetactic

4.9/5  ( 36 оцінок )

3 990

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Черевики "Tactical" від MFH у кольорі койот - це високоякісне взуття для військових операцій і полевих умов, створене для надійного захисту і комфорту. Вони оснащені водонепроникною і дихаючою мембраною HBR Membran®, яка забезпечує відмінний захист від вологи та дозволяє відводити вологу від ноги.


Матеріали, використані в цих черевиках, мають властивості швидкого висихання, що дозволяє тримати ваші ноги сухими. Вони мають відмінні характеристики для ходьби, завдяки гнучкій та добре амортизуючій підошві.


Черевики також мають підсилену передню частину і додатковий пластиковий обріз для стабілізації і захисту від обвалів. Вони мають подушкований комір і язик для додаткового комфорту. Внутрішню устілку можна замінити за необхідності.

Черевики обладнані двозонною системою шнурування з отворами і крючками для швидкого і надійного закріплення. По п'ятій частині вони мають підсилену і стійку п'яту частину для додаткової підтримки. Наявна зручна ручка для завдання.


Матеріали:


- Верх: Поліестер

- Підкладка: Поліестер

- Підошва: EVA, Гума

- Шнурки: Поліестер


Черевики "Tactical" від MFH - це надійний вибір для військових, які вимагають високої якості, комфорту та функціональності в своєму взутті під час виконання завдань на природі або в полевих умовах.


Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами