Лонгслів CM Basic FR Хакі Camotec 7105 (M)

Оставить отзыв Код:  401023737

Лонгслів CM Basic FR Хакі Camotec 7105 (M)

Оставить отзыв Код:  401023737

Продавец:Salesman

4.8/5  ( 78 оценок )

3 550

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Лонгслів CM Basic FR Хакі Camotec

Лонгслів CM Basic FR Хакі - Цей лонгслів виготовлений з високоякісної тканини, яка поєднує в собі вогнестійкість, міцність, еластичність і здатність відводити вологу. Тканина не горить, не плавиться і захищає шкіру від опіків при контакті з високими температурами. Також тканина має антистатичні властивості, які запобігають накопиченню статичної електрики і зменшують ризик ураження електричним струмом.

Лонгслів складається з таких матеріалів:

  • FR Viscose - штучне целюлозне волокно, яке має вогнестійку добавку фосфору. Це волокно добре поглинає вологу і забезпечує комфорт при носінні.
  • Para-Aramid - ароматичний поліамід, який має високу міцність на розрив і стабільну структуру. Це волокно стійке до розриву, протиряння, ультрафіолетового випромінювання і хімічних речовин.
  • Meta-Aramid - ароматичний поліамід, який має більшу гнучкість і подовження, ніж Para-Aramid. Це волокно також стабільне до температурних коливань і не псується під дією світла і кислот.
  • Lycra - поліуретанове синтетичне волокно, яке додає лонгслеву еластичності і пасування до фигури. Лайкра також запобігає утворенню складок на тканині і дозволяє розтягуватися без деформації.
  • Антистатичні волокна - спецiальнi волокна, якi складаються зi струмопровiдного i полiефiрного матерiалу. Вони зменшують накопичення статичної електрики на поверхнi тканини i розсiюють її.

Лонгслев CM Basic FR Хаки Camotec має класичний дизайн, який пасуватиме до будь-якого образу. Вироблено за технологiєю плоских швiв, якi не труть шкiру i не створюють подразнень. Має круглий комiр i довгi рукава з манжетами. Колір хакі добре поєднується з іншими кольорами і не брудниться.

Склад матеріалу: 48% fr viscose, 30% para aramid, 20% meta aramid, 1% lycra, 1% antistatic
Температурний режим: від +18°C до +25°C

Характеристики

Размер
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами