Далекомір Discovery Optics Rangerfinder D1200

Максимальна вимірювана відстань
  • 1200 м

Далекомір Discovery Optics Rangerfinder D1200

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

8 100

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Далекомір Discovery D1200

Далекомір Discovery D1200 забезпечує найвищу точність вимірювання відстаней. З його можливістю розраховувати відстані до цілей з точністю +/- 1 метр в діапазоні від 5 м до 1,2 км. А тому він стає незамінним інструментом для будь-яких ситуацій — від стрільби на великі відстані до гольфу.

Оптика виконана з багатошаровим покриттям (Fully Multi-Coated), яке забезпечує високу світлопроникність і мінімізує відображення.

Режим сканування дозволяє отримати більш повне уявлення про місцевість, а також швидко і точно визначити відстань до різних об'єктів в області сканування.

Discovery D1200 володіє високоефективною системою управління енергоспоживанням. Це дозволяє йому працювати довше з однією зарядкою або батарейкою, що особливо важливо в умовах тривалих спостережень або багатоденних походів.

Для додаткової економії енергії Discovery D1200 обладнаний функцією автоматичного відключення живлення. Якщо пристрій не використовується протягом 20 секунд, він автоматично вимикається.

Лазерний випромінювач функціонує в інфрачервоному діапазоні з довжиною хвилі 905 нм. Цей спеціально підібраний діапазон забезпечує не тільки високу точність вимірювання відстаней, але і мінімізує вплив навколишнього освітлення.

У далекоміра дуже компактний розмір і невелика вага. З урахуванням сучасних вимог до портативності і мобільності, він легко поміщається в кишені, сумці або на поясному ремені.

З економічним живленням від однієї батареї CR2 3V, Discovery D1200 пропонує надійну і довгострокову роботу. Це дозволяє уникнути незручності постійної заміни батарей або зарядки пристрою.

На корпусі передбачена посадкова різьба, призначена для установки на стандартний штатив. Ця деталь робить його більш стабільним під час вимірювань на великі відстані або в умовах, де потрібна постійна фіксація.

Характеристики

Оптичні можливості
Мінімальна вимірювана відстань
  • 5 м
Максимальна вимірювана відстань
  • 1200 м
Живлення
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами