Руків'я перенесенн вогню Aim Sports PJMVG M-LOK

Руків'я перенесенн вогню Aim Sports PJMVG M-LOK

Продавець:Military Technology

4.5/5  ( 21 оцінок )

988

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ручка перенесення вогню PJMVG M-LOK Aim Sports забезпечує комфорт для долоні стрілка під час використання. Її ретельно продуманий профіль підтримує природне положення кисті, мінімізуючи стомлення навіть під час тривалої стрільби. М'яка, але при цьому досить зчіплююча текстура поверхні запобігає ковзанню руки і дозволяє стрілку зосереджуватися на точності стрільби.

Ручка виконана зі спеціального полімерного матеріалу високої щільності, який забезпечує міцність і надійність при мінімальній вазі. Тонка текстура на бічних поверхнях надає ручці додаткову естетику і відчуття впевненого зчеплення при будь-яких погодних умовах. Зубці, розташовані спереду і ззаду, дозволяють стрілку швидко і без зусиль змінювати положення руки в залежності від ситуації.

Збалансований ергономічний дизайн підходить для широкого спектру розмірів рук. Форма, якая відмінно сидить в руці, дозволяє стрілку максимально ефективно контролювати зброю і виконувати стрільбу навіть в умовах інтенсивних тренувань.

Високоякісне монтажне обладнання, що входить в комплект, вироблено в США і гарантує надійне кріплення ручки до зброї. Завдяки сумісності з аксесуарами Magpul M-LOK, стрілок може додатково налаштовувати свою систему для максимального задоволення своїх потреб.

Дизайн надає можливість комфортно контролювати зброю зі зручним кутом нахилу зап'ястя при стрільбі з позиції «великий палець над каналом ствола». Це істотно покращує точність стрільби і прискорює переходи між цілями.

Характеристики

Кріплення бази
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами