Оптичний приціл Aim Sports Alpha 6 4,5x27x50 30mm з прицільною сіткою MR1 MRAD

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 4.5
Максимальна кратність, х
  • 27

Оптичний приціл Aim Sports Alpha 6 4,5x27x50 30mm з прицільною сіткою MR1 MRAD

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

20 308

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичний приціл Alpha 6 4,5x27x50 30mm — вражаюча нова лінійка оптичної техніки, розробленої американською компанією AimSports.

Прицільна сітка MR1 у другій фокальній площині. Мітки вигравірувані лазером безпосередньо на склі, що гарантує їх надійність і довговічність. Це забезпечує стрілку неперевершену чіткість і контрастність зображення, а також можливість швидкої і точної настройки на ціль.

Калібрування прицільної сітки на 10-кратне збільшення, завдяки цьому можна максимально точно визначити дистанцію і місце розташування цілі, що особливо важливо при стрільбі на великі відстані.

Високоякісне окулярне скло в поєднанні з технологічно просунутим покриттям забезпечує максимальне світлопропускання навіть в умовах низької освітленості. Це дозволяє стрілку залишатися ефективним і точним навіть в світанкові і сутінкові години.

Корпус виконаний з цільної алюмінієвої трубки діаметром 30 мм і покритий чорним анодуванням, що надає прицілу не тільки вражаючий зовнішній вигляд, але і надійність в екстремальних умовах. Цей компактний і міцний корпус забезпечує захист оптики від вологи, пилу і ударів, гарантуючи надійну роботу в будь-яких умовах.

Надійне ущільнення і продування аргоном запобігає запотівання і конденсацію всередині прицілу, забезпечуючи чітке бачення в будь-яких погодних умовах. Ущільнення аргоном також оберігає приціл від корозії.

Можливість установки нуля, це дає стрілку впевненість в тому, що він завжди буде потрапляти в ціль без зайвих корекцій, що особливо важливо при швидкій зміні цілей або в умовах стресу.

3-дюймовий сонцезахисний козирок доповнює оптимізацію бачення. Він не тільки захищає від небажаного сонячного світла, але і знижує відблиски і відображення, що робить зображення найбільш чітким і контрастним навіть при яскравому освітленні.

Ергономічні фіксуючі ручки прицілу забезпечують миттєве і точне регулювання по горизонталі і вертикалі. Поєднання звукового і тактильного зворотного зв'язку робить регулювання максимально інтуїтивної.

Можливість регулювання паралакса бічного фокуса дозволяє позбутися від паралакса і максимально точно налаштувати приціл на конкретну дистанцію.

Характеристики

База кріплення
Тип прицілу
Живлення
Підсвітка прицільної марки
Мінімальна кратність, х
  • 4.5
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами