Коліматорний приціл Discovery Optics 558 + G33 magnifier Black

Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 3

Коліматорний приціл Discovery Optics 558 + G33 magnifier Black

Продавець:Military Technology

4.5/5  ( 18 оцінок )

14 680

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Однією з особливостей цього пристрою є наявність відкидного кронштейна, який дозволяє швидко перемикатися між режимами ведення вогню на ближніх і далеких відстанях без необхідності знімати приціл зі зброї. Це особливо зручно в ситуаціях, коли потрібно швидко перемикатися між бойовими умовами і ситуаціями, де потрібна точна стрільба.

Є 20 рівнів регулювання яскравості, а це дозволяє встановлювати оптимальну яскравість для роботи в будь-яких умовах освітлення, включаючи яскравий сонячний день або темну кімнату. Більш того, ці рівні регулювання можуть бути використані для зниження яскравості до мінімуму, що корисно при роботі в темряві або в нічний час.

Пристрій оснащений багатошаровими лінзами з покриттям, що забезпечує максимальну яскравість і чіткість зображення, а також мінімізує відображення і розсіювання світла. Лінза з високим коефіцієнтом пропускання (High Transmission Lens) дозволяє максимально використовувати світловий потік, що підвищує якість зображення і забезпечує максимальну яскравість навіть в умовах поганої видимості.

Корпус виконаний в прогумованому покритті корпусу, який не відбиває світло, що забезпечує надійне захоплення і захист прицілу від механічних пошкоджень. А так як покриття не відбиває світло, то мінімізований ризик виявлення стрілка в умовах, коли на прицільну лінію потрапляє яскраве світло. Плюс корпус виготовлений з авіаційного алюмінієвого сплаву, а тому у прицілу невелика вага і при цьому стійкість до корозії.

Внутрішня частина продувається газоподібним азотом, таким чином реалізована захист внутрішніх компонентів від пилу, вологи та інших зовнішніх факторів. Можна використовувати приціл в умовах низької видимості або при поганій погоді, а також на воді або під час дощу завдяки протитуманним характеристикам і водонепроникність (витримує занурення до 10 метрів).

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Мінімальна кратність, х
  • 1
Підсвітка прицільної марки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами