Цівка для карабіна Aim Sports AR-15 Free Float MID length Quad RAIL V3

Цівка для карабіна Aim Sports AR-15 Free Float MID length Quad RAIL V3

Продавець:Military Technology

4.6/5  ( 24 оцінок )

3 215

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цівка для карабіна AR-15 Free Float MID length Quad RAIL V3 Aim Sports розроблена з урахуванням можливості установки на низькопрофільні газові блоки, забезпечуючи надійне і щільне з'єднання без втрати простору.

Високоякісний чорний анодований авіаційний алюміній забезпечує неймовірну міцність і легкість. Цей матеріал не тільки стійкий до корозії, але і надає карабіну елегантний, сучасний вигляд.

Напрямні з Т-подібним маркуванням надають повну сумісність з широким спектром стандартних аксесуарів Weaver/Picatinny 1913. Можна встановлювати і перенастроювати різноманітні оптичні приціли, тактичні освітлювачі, вертикальні і горизонтальні ручки для утримання, а також інші аксесуари.

Ця цівка являє собою цільну конструкцію, що додатково збільшує його міцність і надійність. Включена циліндрична гайка для монтажу забезпечує просте і надійне з'єднання зі зброєю, що дозволяє користувачам швидко і безпечно встановити і зафіксувати цівку на своєму карабіні.

Дизайн забезпечує монолітний вид направляючої. Відсутність зазорів між цівкою і верхньою частиною карабіна створює враження єдиної, нерозривної структури, покращуючи візуальний аспект зброї і підкреслюючи його сучасний стиль.

Характеристики

Модель зброї
Вид
Матеріал
  • Алюміній
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами