Приклад Magpul AR-15 BTR - Mil-spec

Приклад Magpul AR-15 BTR - Mil-spec

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 27 оцінок )

4 302

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приклад Magpul AR - 15 BTR-Mil-spec виконаний в конструкції, основна ціль якої полягає у спрощенні використання зброї за допомогою однієї руки. Приклад відрізняється відмінною стабільністю і широким набором функції і можливості. Також він на 100% відповідає найвищим стандартам виробництва аксесуарів для вогнепальної зброї від компанії Magpul.

У приклада повна сумісність зі зброєю стандарту Mil-spec, а також він оснащений максимально надійним і одночасно з тим простим в управлінні регулювальним механізмом. Є точка кріплення QD, також гніздо, яке сумісне з кріпильною системою M-LOK, завдяки чому стрілок має можливість здійснити кріплення ременя таким чином, щоб користуватися було зручно як правші, так і лівші.

Система кріплень виконана таким чином, що стабілізує натяг ременя, завдяки чому і стає можливим здійснювати контроль над зброєю за допомогою всього однієї руки.

Інноваційні технології, а також ергономічний дизайн роблять використання зброї на платформі AR вкрай простим і ефективним. Приклад зроблений в США, в повній відповідності з високими американськими стандартами військової промисловості, завдяки чому гарантується тривалий термін служби і найвища надійність.

Характеристики

Модель зброї
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами