Оптичний приціл Aim Sports Alpha 6 2,5-15x50 30mm з прицільною сіткою MR1 MRAD

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 2.5
Максимальна кратність, х
  • 15

Оптичний приціл Aim Sports Alpha 6 2,5-15x50 30mm з прицільною сіткою MR1 MRAD

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

19 047

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Alpha 6 2,5-15x50 30mm з прицільною сіткою MR1 MRAD — нова лінійка оптичних прицілів від знаменитої американської компанії AimSports. Кожна деталь і особливість були задумані і розроблені з урахуванням вимог найдосвідченіших стрільців і мисливців. Він володіє високоякісним алюмінієвим корпусом, створеним для високої міцності і надійності, що забезпечує довгий термін служби навіть в самих екстремальних умовах. Чорне анодування поверхні прицілу не тільки надає йому стильний зовнішній вигляд, але і захищає від подряпин і корозії, гарантуючи збереження його первозданного вигляду протягом багатьох років.

Прицільна сітка MR1, вигравірувана лазером на склі у другій фокальній площині, спроектована для забезпечення максимальної точності на різних, найпоширеніших дистанціях стрільби. Він пропонує збільшення від 2,5 до 15 крат, дозволяючи легко перемикатися між широким оглядом на близьких дистанціях і збільшеним зображенням для точної стрільби на великих відстанях.

Інтуїтивна і зручна система з 6 налаштувань червоного підсвічування надає можливість вибрати оптимальну яскравість підсвічування для будь-яких умов освітлення. Проміжні зупинки дозволяють точно підібрати рівень яскравості.

Окулярне HD-скло забезпечує максимальне світлопропускання навіть в умовах низької освітленості. Завдяки цьому, прицільна картина залишається яскравою і чіткою навіть при світанку або заході, коли світлові умови можуть бути не найсприятливішими.

Продування і герметизація аргоном запобігає конденсації і затуманенню внутрішніх поверхонь прицілу, забезпечуючи надійний захист від вологи і пилу. Ця технологія підтримує оптичну чіткість і ясність зображення навіть в самих мінливих кліматичних умовах.

Система ручок Zeroable, Locking Windage і Elevation забезпечує просте і точне регулювання горизонтальної і вертикальної точності стрільби. Звуковий і тактильний зворотний зв'язок при регулюванні дозволяють точно налаштувати оптику з урахуванням навколишніх умов і вимог.

3-дюймовий сонцезахисний козирок не тільки захищає від небажаних відблисків і відображень, але і створює оптимальні умови для спостереження навіть при яскравому сонячному світлі. Цей козирок додатково спроектований для мінімізації попадання вологи і пилу на об'єктив.

Характеристики

База кріплення
Тип прицілу
Живлення
Підсвітка прицільної марки
Мінімальна кратність, х
  • 2.5
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами