Черевики тактичні InTactic Combat весна-літо 40 black

Черевики тактичні InTactic Combat весна-літо 40 black

Продавець:KF tactic

2 555

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Черевики InTactic Combat black, весна-літо є пара взуття в стилі мілітарі. Вони чудово підійдуть військовим для пересування бездоріжжям за різних погодних умов, а також для повсякденного використання в місті.

Дана модель має надійну конструкцію верхнього шару. Він скомбінований з натуральної міцної шкіри Crazy horse та зносостійкої багатошарової поліамідної щільної 3D сітки, яка зменшує вагу та надає гнучкості тактичним черевикам, що важливо у польових умовах.

Бічні деталі з гумового пластизолю ПВХ, спеціально розроблені під цю модель, крім естетичного вигляду, виконують дві важливі функції. По-перше, вони захищають черевики від сильного промокання та бруду. По-друге, разом із продуманою шнурівкою надійно і м'яко фіксують стопу, додаючи маневреності під час бігу.

Носова частина та задник, посилені дублюванням шкіри для кращого захисту стопи в цілому. А комбінована шнурівка представлена закритими петлями з міцної стропи, що розташовані знизу, та двох пар відкритих гачків зверху. Така шнурівка у поєднанні із задньою петлею із щільної тасьми дозволяє швидко, комфортно одягати чи знімати взуття.

Язичок має спеціальну конструкцію, яка запобігає попаданню вологи, сміття всередину черевика. Він пришитий до верху черевиків, і має зверху м'яку подушку, для щільного прилягання до ноги. Сама анатомічна устілка EVA додатково посилена композитним матеріалом, також є супінатор.

Маслобензостійка підошва InTactic Combat виконана з термопластичної гуми ТЕП з рельєфним протектором, яка оптимальна при русі бездоріжжям.

Вакуумно-клейовий метод кріплення підошви до основи гарантує високу надійність та довговічність. При такому кріпленні підошва не прошивається, що значно підвищує стійкість до промокання.

Таблиця розмірів:

Колір Чорний
Основний матеріал Натуральна шкіра Crazy horse (Крейзи хорс), Поліамідна щільна 3Д сітка, Деталі із гуми пластизолю ПВХ
Підкладка Сітка 3D поліестер
Підошва Термопластична гума ТЕП
Сезон Літо, весна
Стандарт ДСТУ EN ISO 20347
Бренд In-Tactic
Країна виробник Україна

 

Характеристики

Розмір
Колір
Матеріал верху
Матеріал підкладки
  • Сітка 3D поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами