Зимові штани M-Tac Soft Shell Winter Olive 2XL

2 відгуки

Код:  401850030

Зимові штани M-Tac Soft Shell Winter Olive 2XL

2 відгуки

Код:  401850030

Продавець:EmporiumStore

4.6/5  ( 63 оцінок )

3 500

1 899

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

6

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зимові штани M-Tac Soft Shell Winter

M-Tac штани Soft Shell Winter. Тканина softshell поєднує в собі теплоізолюючі та "дихаючі" властивості флісу та вітро-вологостійкість, міцність зовнішнього шару. Зовнішня поверхня блокує вітер, а внутрішній шар тканини відводить надмірну вологу. Використовується як верхній шар в умовах міжсезоння та взимку. Для додаткового комфорту у холодні періоди року виробник додав флісову підкладку.

Ця модель штанів стане ідеальним варіантом для тих випадків, коли необхідно зберігати свободу рухів під час фізичних навантажень і при цьому не переохолодитись.

На матеріалі, з якого виготовлено цю модель, слід зупинитися докладніше. Soft Shell – інноваційний технологічний матеріал, що складається з декількох шарів, які міцно з'єднані один з одним. Перший (зовнішній) шар - міцна, стійка до стирання та стійка до навантажень тканина. Одна з основних функцій зовнішнього шару – захистити внутрішній шар (мембрану) від пошкоджень, заломів та передчасного зношування. Другий шар – це, власне, сама мембрана. Третій (нижній) шар - приємний до тіла мікрофліс, який чудово утримує тепло і забезпечує комфорт відношення виробу.

Склад: 100% поліестер.

Верхній шар мають додаткове просочення Water Resistant.

Таким чином, штани Soft Shell Winter – це не підстібка та не утеплювач. Це повноцінний елемент одягу, піддягати під який щось потрібно лише за низьких температур (нижче -5С). Вони забезпечують прекрасну свободу руху (оскільки мають високі стрейчові властивості) і терморегуляцію (завдяки повітропроникності матеріалу).

Штани мають пояс, задня частина якого завищена для захисту попереку від протягів та холоду.


На закінчення можна сказати, що штани soft shell мають безліч переваг. Функціональний зручний крій, а також використання технологічного матеріалу soft shell, що не сковує рухів і здатного замінити собою кілька шарів одягу, робить штани soft shell відмінним варіантом для носіння не тільки в польових, але і в міських умовах, в холодну пору року аж до екстремальних погодних умов. . Невелика вага, висока функціональність, зручні кишені та такі корисні доробки як вологозахищені блискавки, завищений пояс для захисту попереку тощо роблять ці штани незамінним елементом одягу при outdoor активності.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Полиэстер
Призначення
  • Для ДСНС
  • Для охорони
  • Для полювання
  • Для поліції
  • Для рибалки
  • ЗСУ
  • Загальновійськові
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Дмитрий Лощаков
    Відгук від покупця. Продавець: EmporiumStore. Розмір: M

    Якість приємно здивувала, теплі. Рекомендую!!!

    Переваги:
    Не продуються вітром
    Недоліки:
    Не виявив
  • Кирилл
    Відгук від покупця. Продавець: EmporiumStore. Розмір: XL

    Хорошие тёплые штаны