Тактична Антабка Кріплення для Ременя 20 mm ClefersTac YP58 - Швидкознімний Кронштейн Фіксований Адаптер Зажим на Планку Пікатінні Вівера (602307126)

Тактична Антабка Кріплення для Ременя 20 mm ClefersTac YP58 - Швидкознімний Кронштейн Фіксований Адаптер Зажим на Планку Пікатінні Вівера (602307126)

Продавець:KONA

4.6/5  ( 300 оцінок )

251

177

Є в наявності

12

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактична Антабка Кріплення для Ременя 20 mm ClefersTac - це надійне та зручне рішення для кріплення ременя до планки Пікатінні/Вівера. Цей комплект включає високоякісну антабку з функцією швидкого знімання і спеціальну планку для її встановлення.

Однією з головних рис Тактичної Антабки Кріплення для Ременя 20 mm ClefersTac є універсальність. Вона сумісна з багатьма видами ременів та планок, що дозволяє використовувати її в різних ситуаціях та на різній зброї. Завдяки функції швидкого знімання, ви можете легко та швидко встановити та зняти антабку, не гаючи часу на складні маніпуляції.

Тактична Антабка Кріплення для Ременя 20 mm ClefersTac виготовлена з міцних та довговічних матеріалів, що забезпечує її надійність та довговічність. 

Якщо ви шукаєте надійне та зручне рішення для кріплення ременя до планки Пікатінні/Вівера, то Тактична Антабка Кріплення для Ременя 20 mm ClefersTac – чудовий вибір для вас. Він надає чудову функціональність, надійність та універсальність, які необхідні для ефективного використання зброї у будь-якій ситуації.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення