Зимові тактичні черевики непромокаючі M-Tac Thinsulate Black 42

2 відгуки

Код:  402016056

Зимові тактичні черевики непромокаючі M-Tac Thinsulate Black 42

2 відгуки

Код:  402016056

Продавець:EmporiumStore

4.7/5  ( 72 оцінок )

5 500

3 400

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

5

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зимові тактичні черевики непромокаючі M-Tac Thinsulate Black

M-Tac черевики тактичні зимові Thinsulate призначені для екстремально холодних умов. Інноваційний утеплювач і водовідштовхувальна поверхня черевиків дають можливість не мерзнути навіть у снігу. Тому черевики чудово підійдуть як для холодної міської зими, так і для зимової риболовлі, походу по засніженій місцевості тощо.

Під час розробки своєї продукції вітчизняна компанія M-TAC намагається йти в ногу з часом. Тому вироби бренду поєднують у собі продуманий дизайн та інноваційні матеріали та технології. Це виводить продукцію M-TAC на міжнародний рівень, дозволяючи конкурувати з аналогічними товарами найбільш відомих фірм.


Тепер про модель тактичних зимових черевиків Thinsulate.

  • Верх черевиків – комбінований. Верхня частина виконана з поліестеру.
  • Зона п'яти та шкарпетки - з натуральної шкіри. Що значно продовжує термін служби виробу. Крім цього, таке посилення захищає ноги від травм.
  • Підошва виконана з щільної гуми з високим протиковзним протектором, тому вона відмінно підходить як для ходьби асфальтом, так і для пересіченої місцевості, у тому числі під час негоди.

Окремо варто зупинитись на утеплювачі. Інноваційний матеріал Thinsulate щільністю 200 гр. від виробника 3М - це унікальний утеплювач, який складається з мікроскопічних волокон у сотні разів тонше за людське волосся. Це необтяжує виріб і має високу опірність до стиснення. В умовах екстремально низьких температур взуття, оснащене утеплювачем Thinsulate, буде незамінним. Перевага даного матеріалу полягає також у тому, що він має вентиляційні властивості. Нога дихає, при цьому теплозберігаючі показники залишаються незмінно високими.


Складається утеплювач на 65% із поліолефінового та на 35% із поліефірного волокна. Теплоізолюючі волокна працюють за простим принципом – діаметр волокон від 2 до 10 мікрон. Тим самим у структурі тканини забезпечується присутність великої кількості повітря. Волокна мають порожню структуру, за рахунок чого утеплювач здатний зберегти необхідну кількість тепла навіть при намоканні.

Насамкінець хочеться відзначити, що модель тактичних зимових черевиків Thinsulate від бренду M-TAC – це функціональне взуття з технологічних матеріалів. Вона буде незамінна холодною, сніговою зимою, де б Ви не знаходилися.

Відгуки покупців 2

  • Олександр Голтуренко
    Відгук від покупця. Продавець: EmporiumStore. Розмір: 45

    Очень доволен,сутки по снегу,не намокли,ноги сухие.

  • Роман Гук
    Відгук від покупця. Продавець: EmporiumStore. Розмір: 42

    Товар відмінної якості. Рекомендую!