Тактичні водонепроникні черевики M-Tac Alligator Olive 45

2 відгуки

Код:  402016071

Тактичні водонепроникні черевики M-Tac Alligator Olive 45

2 відгуки

Код:  402016071

Продавець:EmporiumStore

4.7/5  ( 72 оцінок )

5 400

3 699

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

5

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні водонепроникні черевики M-Tac Alligator

Міцні, легкі та зручні тактичні черевики Alligator будуть однаково зручні як у поході, польових умовах, так і для повсякденного носіння в місті. Анатомічна устілка та трекінгова підошва забезпечать комфорт при ходьбі, мембрана – оптимальний мікроклімат усередині черевика. Модель демісезонна.

  • Верх черевиків – комбінований. Натуральна високоякісна замша доповнена вставками із зносостійкого нейлону.
  • Підошва з високим протиковзним протектором
Відмінно підходить не тільки для пересіченої місцевості, але й для ходьби асфальтом. Підошва має середню жорсткість, оптимальну для амортизації при ходьбі і при цьому захисту стопи під час руху бездоріжжям. Метод кріплення підошви шляхом прямого припливу є на сьогоднішній день найнадійнішим у виробництві взуття.

  • Шкарпетка і п'ята черевиків захищені за рахунок підошви, яка злегка виступає та закриває їх, що суттєво продовжує термін служби виробу. Крім цього, таке посилення відмінно захищає ноги від травм, що дуже важливо в умовах експлуатації військового та туристичного взуття.

Водонепроникність черевиків Alligator забезпечує дихаюча мембрана. Вона дозволяє взуття дихати і виводить зайву вологу на поверхню, так що Ви зможете почуватися комфортно навіть за активного руху.

Насамкінець хочеться відзначити, що модель тактичних черевиків Alligator – це відмінне поєднання доступної ціни та хорошої якості. Завдяки невеликій вазі і міцності, а також наявності мембрани ці черевики сподобаються любителям піших походів по пересіченій місцевості, співробітникам силових структур, що знаходяться в польових умовах і т.п. оптимальна висота черевика дає гарний захист гомілкостопа. Демісезонність моделі робить її чудовим варіантом для кількох сезонів, а водонепроникність моделі Alligator забезпечує дихаюча мембрана.

Відгуки покупців 2

  • Сергій Близнюк
    Відгук від покупця. Продавець: EmporiumStore. Розмір: 45

    Чудові тактичні черевики. Удобні та вологостійкі

    Переваги:
    Зручні. Не потіє нога.
    Недоліки:
    Немає
  • Vlad Vladvlad
    Відгук від покупця. Продавець: EmporiumStore. Розмір: 43

    Все просто чудово, дуже дякую

    Переваги:
    Дуже гарна якість
    Недоліки:
    Немае