Берці тактичні високі Vogel Waterproof 45 р, Койот, водостійкі берці армійські тактичні

Берці тактичні високі Vogel Waterproof 45 р, Койот, водостійкі берці армійські тактичні

Продавець:BRN-X

4.9/5  ( 141 оцінок )

2 750

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Берці тактичні високі Vogel Waterproof, водостійкі берці армійські тактичні

Комфортні, зручні та надійні берці, спеціально розробленні для використання при будь-яких екстремальних умовах незалежно від погоди.

Завдяки спеціальному візерунку та будові подошви, що складається з міцної та щільної гуми за технологією EVA, взуття стійке до ковзання, має гарну амортизацію, не сковує ноги, оптимально розподіляє навантаження на ноги та підходить як для тактичного, так і для повсякденного застосування.

Верхня частина берців виготовлена зі шкіри преміального класу - нубук, що вирізняється своєю м’якістю та еластичністю. Головними перевагами нубук є відведення вологи, міцність, висока повітрепровідність, зносостійкість та збереження тепла ніг, що робить взуття універсальним у використанні.

Внутрішня підкладка складається з двухкомпонентної мембрани виготовленої за технологією Waterproof®(мікропористий матеріал, який затримує воду, що надходить зовні), що забезпечує водонепроникність чобіт. Завдяки проміжному та гумовому шарам підошви, взуття має високу мобільність, стабільність та гарну фіксацію ніг при подоланні перешкод.

Берці мають шнурки виготовлені із тканини Cordura, що не пропускає воду та мають зручні капсули-гачки з нержавіючої сталі для кращої фіксації та комфорту ніг.

Анатомічна та антибактеріальна устілка, що має амортизаційні властивості гарно розподіляє навантаження на стопу, запобігаючи швидкому втомленню ніг. Взуття має посилену зону пятки та носка, а також гарну фіксацію гомілки, що дозволяє уникнути багатьох травм при високій активності. Ідеально підходять для холодної погоди, різних особливостей ландшафту та активності. Берці можуть бути використанні як зимове взуття за рахунок зміни устілки.

У сантиметрах вказані розміри устілок:

40 р - 26,5 см
41 р - 27 см
42 р - 28 см
43 р -29 см
44 р - 29,5 см
45 р - 30 см

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами