Кросівки Vogel 41 р С 1493, Койот, нубук, Waterproof, армійські кросівки, дуже легкі військові кросівки

Кросівки Vogel 41 р С 1493, Койот, нубук, Waterproof, армійські кросівки, дуже легкі військові кросівки

Продавець:BRN-X

4.9/5  ( 141 оцінок )

2 200

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кросівки Vogel З 1493, нубук, Waterproof, армійські тактичні кросівки, дуже легкі військові кросівки

Кросівки підходять для тактичного, зовнішнього, щоденного використання, оскільки є універсальними завдяки своєму складу та будові.

Верхня частина взуття виготовлена із поєднання шкіри преміального класу нубук та cordura - водовідштовхувального поліаміду 6.6 (вставки та шнурівка), тому взуття не затримує вологу, має дихаючі властивості і ноги не пітніють при активних навантаженнях.

Внутрішня підкладка кросівок виготовлена за технологією Waterproof (двухкомпонентна мембрана), тому взуття має високий рівень водонепроникності (високотехнологічний мікропористий матеріал затримує воду, яка надходить ззовні), підвищену міцність та гарну повітрепроникність.

Мають комфортну змінну устілку всередині. Взуття має технологію ін’єкційної підошви (подвійна щільність за рахунок впорскування) та гарно розроблену конструкцію її основи, завдяки чому для користувача забезпечується підвищений комфорт у носінні за рахунок: м’якості, чудової амортизації, високому опору ковзання, мобільності та стабільності під час підйому в складних умовах або при подоланні місцевості.

Шнурки виготовлені із якісного матеріалу Cordura, який забезпечує їх міцність, зносостійкість, надійність та водонепроникність не тільки шнурівки, а й кросівкам в цілому. Вони вставляються у спеціальні отвори та добре фіксують ногу, а ущільнена зона пятки та гумовий носок запобігає травмам та впливу зовнішніх чинників на ноги. За рахунок анатомічної будови, вони швидко сохнуть, не потребують особливого догляду та тривалі в експлуатації.

Кросівки це ідеальний варіант для спекотної погоди, оскільки в них ноги втомлюються значно менше та вони маловідчутні.

Розміри:

  • койот:

43 р: 28,5 см
44 р: 29 см

  • олива:

40 р: 26,5 см
41 р: 27 см
42 р: 28 см
43 р: 28,5 см
44 р: 29 см 

 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами