Набір для чищення зброї Otis Deluxe Law Enforcement System Kit 2000000112930

Набір для чищення зброї Otis Deluxe Law Enforcement System Kit 2000000112930

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

2 640

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Набір Otis Deluxe Law Enforcement System розроблено спеціально для співробітників правоохоронних органів. Містить інструменти для чищення гвинтівок калібру 5,56 мм та 7,62 мм, дробовиків калібру 12 ga, пістолетів калібру 9 мм – .45cal та автоматичних рушниць. Тепер всю цю стрілецьку зброю можна чистити та обслуговувати за допомогою однієї повної компактної системи очищення.

Постачається у пластиковому контейнері.

 

Комплектація набору

1. Нейлоновий чохол на блискавці для зберігання та зручного транспортування комплекту, кріпиться до спорядження за допомогою системи Molle.

2. Шість бронзових щіток для прочищення каналу ствола для калібрів 5.56 мм, 7.62 мм, 9 мм, .40 cal, .45 cal, 12 ga (розмір вказаний на ніжках щіток). Для щіток використана хімічно стійка бронзова щетина для ефективного очищення забруднень та довговічності інструментів. Точні діаметри забезпечують повне охоплення нарізів на конкретних калібрах. Спеціально сконструйований петельний стрижень та наконечник захищає дуло, стовбур та нарізи.

3. Два комплекти (по 10 шт) бавовняних серветок діаметром 7,5 та 5 см.

4. Два еластичні троси Memory-Flex завдовжки 20 см (8”) та 76 см (30”).

5. Три наконечники з прорізом (великий, маленький і для дробовика) — використовуються разом з серветками для створення тампону, що чистить, один кінець має різьблення 8-32 для приєднання до кабелю Memory-Flex.

6. Три пристосування для видалення перешкод (велике, маленьке, пістолетне) — використовуються для вибивання перешкод зі стовбура та його очищення від бруду, снігу або застряглих гільз, також може використовуватися як основа Т-подібної рукоятки.

7. Великий резиновий патч saver — використовуються разом з бавовняними серветками й наконечником з прорізом для охоплення ствола на 360 градусів.

8. Т-подібна пластикова ручка — в ній закріплюється трос Memory-Flex для додаткового комфорту.

9. Синя нейлонова щітка з жорсткими щетинками забезпечує більш агресивне чищення, видаляє свіжий нагар і залишки пороху, але не дряпає покриття зброї.

10. Торцева щітка — використовується для змащення напрямних, а також її щетинки досить жорсткі, щоб зчищати пил від нагару та іншого пухкого сміття.

11. Латунний скребок — для очищення нагару та іншого сміття з поверхні затвора, направляючих або будь-якої іншої плоскої поверхні зброї.

12. Прямий і вигнутий різці — для очищення вузьких щілин та стопорних виступів гвинтівки.

13. Дві стрижневі рукоятки — використовуються як ручка, з'єднуються з будь-якими інструментами Otis з різьбленням 8-32 для збільшення довжини під час точного очищення.

14. Пробійник для штифтів — використовується для повного проштовхування штифтів через раму.

15. Різьбовий з’єднувач — має різьбу 8-32 і вкручується в кабель Memory-Flex, що дозволяє поєднувати два кабелі разом, збільшуючи довжину для більш довгих отворів.

16. Рефлектор/запобіжний прапорець для стовбура — дозволяє позначати порожню камеру, щоб переконатися, що вона безпечна.

17. Мастило FP-10 Lubricant Elite CLP, 0.5 рідких унцій / 14.7 мл.

18. Інструкція з чищення англійською мовою.

 

Характеристики

Розміри: 220 х 130 х 45 мм

Види зброї: гвинтівки 5,56 мм та 7,62 мм, дробовики 12 ga, пістолети 9 мм – .45cal

Характеристики

Калібр, мм
  • 7.62
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами