Штани Crye Precision G4 NSPA COMBAT PANT, size: S (10078)

Штани Crye Precision G4 NSPA COMBAT PANT, size: S (10078)

Розмір: S

Продавець:Military Division

4.8/5  ( 36 оцінок )

17 999

16 599

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штани Crye Precision G4 COMBAT PANT, Розмір: 34 S

Колір: Multicam, APRCPW

Забезпечуючи серйозну функціональність і досконалий зовнішній вигляд, нові штани Combat G3 втілюють золоту середину між професійним виглядом і практичністю. Це ідеальний вибір для тих, хто хоче підвищити функціональність, але має носити уніформу з традиційним дизайном. Простий дизайн кишень та вдосконалений крій забезпечують штанам Combat G3 гарну інтеграцію з класичною уніформою.

Пояс із широкими шлевками дозволяє використовувати ремені шириною до 4.5 мм. Передні шлевки забезпечені петлями, за які можна кріпити, наприклад, ретрактори ключів.

Пояс може регулюватися за обсягом за рахунок вбудованих строп із пулерами, що фіксуються велкро. Діапазон регулювань значний. Ширинка виконана із використанням блискавки YKK. А її верх закривається на велкро.

Задні кишені досить місткі і закриваються блискавками YKK, прикритими знизу основною тканиною, а зверху - еластичною вставкою. Позаду штани посилені другим шаром тканини. За рахунок вдалого кута та низького розташування передніх врізних кишень доступ до них не перекривається додатковим спорядженням. Кишені в міру глибокі та забезпечені прошитим люверсом для стоку води.

– Передні накладні кишені закриваються на велкро. Вони виведені шоккорди регулювання висоти колінних накладок, забезпечені фіксаторами.

- Настегнані кишені об'ємні і трохи зміщені назад. Таке розташування кишень дуже зручне. Закриваються на велкро- Також є нижні кишені, в районі гомілки, які закриваються на велкро.

- Внизу є регулятори об'єму штанини, що дозволяють зручно стягнути її за обсягом черевика. Штани мають можливість встановлення інтегрованих наколінників. Положення наколінників можна ставити за допомогою двох фіксаторів. Регулювання за обсягом здійснюється зтягуванням елемента на велкро, а регулювання по висоті – за допомогою шоккорду, виведеного в кишеню зверху.

- Усі стрейчові вставки виконані у кольорі штанів для повного маскування.

- Посилені подвійні шви.

- Матеріал: 50% nylon / 50% cotton rip-stop

Характеристики

Розмір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами