Штани PrimaLoft Gen III level 7 ECWCS Large-Regular 10088

Штани PrimaLoft Gen III level 7 ECWCS Large-Regular 10088

Розмір: L, L-R

Продавець:Military Division

4.8/5  ( 36 оцінок )

4 499

3 330

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ECWCS Gen III level 7 є зовнішнім шаром і застосовується в холодних і екстримальної холодних умовах.


Завдяки використанню сучасного, що не має аналогів утеплювача PrimaLoft, володіє відмінними теплоізоляційними властивостями. Коефіцієнт
термоопір 2.15, що є виключно високим показником. За своєю структурою PrimaLoft нагадує гусячий пух, але в той же час виріб переносить безліч прань не втрачаючи своєї структури і теплоізоляційних властивостей.
Волокна мають водовідштовхувальні властивості і в той же час дозволяють випаровуватися волозі.
Зовнішній шар виконаний з інкапсульованим силіконовим полімером тканини з використанням унікальної технології EPIC
Проморожує місця ущільнені накладками.
Мінімальний обсяг в складеному вигляді, миттєво і самостійно «розтягується» після стиснення.
У поєднанні з шарами L1, L2, L3, L5 дозволяє навіть при -40 градусах довго перебувати на морозі, в малорухливому стані.

Крій штанів ECWCS Gen III Level 7 підпорядкований створити проміжок між вашими ногами та навколишнім середовищем, який буде заповнено повітрям, що вже прогрілося теплом вашого тіла. У випадку зі штанами виробник не став включати до конструкції велику кількість кишень, а натомість сфокусувався на можливості швидко вдягати чи знімати утеплюючі штани з іншими шарами системи ECWCS Gen III.

Штани ECWCS Gen III Level 7 мають пом’якшений пояс висотою 4 см. Характерна особливість цього шару — повна відсутність шлиців для ременя, які були у всіх попередніх шарів. Натомість, якщо еластичності пояса для утримання штанів вам раптом забракне, виробник рекомендує використовувати підтяжки, що фіксуються до штанів за допомогою петель з текстильної стропи, що розташовані на внутрішній поверхні поясу по всьому його діаметру.

Ззаду на поясі штанів ECWCS Gen III Level 7 відсутні будь-які шлиці, кишені та інші конструктивні елементи. Лише еластична секція поясу для більш щільного притискання до тіла, та два діагональні клапани на боках.
За цими клапанами шириною 12 см., що розташовані на боках штанів ECWCS Gen III Level 7 розташована застібка-блискавка, яка проходить всією довжиною штанів. Ця застібка має два бігунки, тож діагональний клапан та широка липучка на поясі не дозволяють одному з них розстібуватися під дією гравітації, чи механічних навантаженнях (ривки, чіпляння і т.д.) на основний матеріал штанів.

Довжина цієї бокової блискавки близько 96 см. і вона дозволяє повністю розкрити бічні шви штанів. Таким чином обидві ноги з’єднуються між собою лише в області промежини і це дозволяє вам вдягнути чи зняти штани ECWCS Gen III Level 7 навіть коли ви взуті. Робиться це наступним чином: спершу ви розстібаєте бічні блискавки на штанах ECWCS Gen III Level 7, потім знімаєте штани зовнішнього шару не знімаючи взуття (про таку можливість ми вже розповідали у окремих оглядах відповідних шарів), потім пропускаєте промежину штанів Level 7 між ногами, застібаєте обидві блискавки і закриваєте ширіньку та застібку. Все, ви щойно успішно утеплилися штанами ECWCS Gen III Level 7 без необхідності знімати черевики і топтатися при цьому в снігу, втрачаючи дорогоцінне тепло власного тіла.

Характеристики

Сезон
Колір
Розмір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами