Плівка оклюзійна Celox FOXSEAL Vented вентильована

Плівка оклюзійна Celox FOXSEAL Vented вентильована

Продавець:birdmedical

870

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оклюзійна плівка Fox Seal Vented це інноваційний засіб тактичної медицини - пов'язка на клейкій основі. В упаковці 1 вентильована плівка, але краще брати комплект із двох. Це дає змогу надійно закрити поранення як "вхідне" так і "на виліт".

Плівка оклюзійна Foxseal Vented - має унікальну систему Hyper-Vent на 360°С, і перша в історії грудна наклейка з 512 вентиляційними отворами, що має більше способів скинути тиск, запобігти забиванню поранення і врятувати життя. Наклейку використовують при пораненнях грудної клітки, щоб запобігти потраплянню повітря та попередити пневмоторакс.

Головна перевага FOXSEAL Vented - високий ступінь адгезії. Плівка відмінно клеїться на кров, плевральну рідину або піт, липкість зберігається за температури до 65 градусів. Додаткову надійність зчеплення зі шкірою забезпечує овальна форма Fox Seal Vented. Завдяки цьому медик може закрити рану, що особливо важливо при відкритому пневмотораксі. Крім того, пов'язка захищає від додаткового інфікування травми і запобігає рясній крововтраті. Продукт не містить латексу, що знижує ризик алергічної реакції. Сукупність властивостей продукту дає змогу відновити негативний тиск у грудній клітці, що збільшує шанси пацієнта на одужання.

Одноразова оклюзійна пов'язка упакована у водонепроникний пакет, який легко відкривається одним рухом руки. Компактний розмір IFAK і невелика вага дають змогу покласти плівку в будь-яку аптечку або розвантаження.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Термін придатності 5 років.
Вага, г
  • 30
Габарити упаковки
  • 16смх16см
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами