Рюкзак Eberlestock X1 Euro Бежевий 2000000103266

Рюкзак Eberlestock X1 Euro Бежевий 2000000103266

Продавець:Месник

4.9/5  ( 153 оцінок )

11 800

11 320

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Рюкзак Eberlestock X1 Euro з полікарбонатною рамою, повнорозмірним чохлом для гвинтівки, містким основним відділенням та стропами MOLLE-10.

Рюкзак виготовлений з водонепроникної тканини NT7 і покритий мікрозамшею.

Окремо слід звернути увагу на матеріал рюкзака — Microsuede або мікрозамша. Незвичайно, оскільки всі звикли до Cordura чи балістичного нейлону. Тим часом, на відміну від згаданих матеріалів, мікрозамша не відтворює шум під час пересування, має більш високі водовідштовхувальні властивості та не затирається від контакту з гострими каменями та скелями.

Рюкзак поставляється в комплекті з полікарбонатною рамою Gossamer, яка забезпечує достатню підтримку та підходить для перенесення важких вантажів.

Запатентований осьовий чохол Backscabbard у версії рюкзака Euro став ширшим і, завдяки новій функції стабілізації компресійного типу, надійно стягує та стабілізує зброю. Підходить для різних типів зброї: від рушників до гвинтівок типу AR.

Відкидна полиця на липучці всередині рюкзака дозволяє використовувати верхнє та нижнє відділення незалежно один від одного або об'єднувати їх в один місткий відсік. Дві блискавки, у верхній та нижній частині, забезпечують зручний доступ до всього внутрішнього простору рюкзака. Усередині є кишеня для гідратора та отвір для виведення назовні гідратаційного шлангу.

Три зовнішні кишені на блискавці допомагають організувати зберігання всіх необхідних особистих предметів та аксесуарів. Одна з кишень обладнана металевим карабіном для кріплення ключів, ліхтарика чи інших інструментів.

Всі блискавки рюкзака Eberlestock X1 Euro забезпечені широкими петлями-пулерами з гумовим обплетенням для зручного захоплення.

Дві бічні кишені з еластичними утяжками для зберігання пляшок з водою.

На лицьовій частині знаходиться система кріплення MOLLE-10 Padlock від Eberlestock, яка на 60% легша за стандартні стропи MOLLE, але при цьому утримує більшість 25-мм MOLLE-сумісних предметів.

Плечові ремені регулюються по вертикалі та дозволяють індивідуально підігнати їх під будь-який зріст користувача.

Дві бічні ручки для перенесення рюкзака на короткі відстані.

Дизайн з м'якими сітчастими підкладками на ременях та спині, разом із розвантажувальним поясом із застібкою фастекс, забезпечує зручну посадку рюкзака по фігурі та розподіл ваги, що особливо важливо в рзі тривалих переходів.

 

Характеристики

Матеріал: NT7, мікрозамша

Об'єм: 32 л

Розмір рюкзака: 57 х 28 х 18 см

Розмір чохла для зброї: 86 х 25.4 х 1.27 см, довжина по колу відкривання — 51 см

Вага: 2,6 кг

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Мікрофібра
Вага
  • 2,6 кг
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами